Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 30 /12:13

Vilniaus sankryžoje susidūrę du automobiliai apsivertė, ligoninėje – keturi žmonės

Antradienį Vilniuje, Geležinio Vilko ir Mokslininkų gatvių sankryžoje, prieš 11 val. įvyko skaudi avarija – susidūrė du automobiliai.
Apvirtęs automobilis
Apvirtęs automobilis / Evaldo Narbuntovičiaus nuotr.
VIDEO: Avarija Vilniuje

Liudininkų teigimu, avarija tikriausiai įvyko dėl to, jog vienas iš vairuotojų galėjo važiuoti degant raudonam šviesoforo signalui. Netrukus po avarijos įvykio vietoje atsidūręs Evaldas 15min.lt pasakojo, kad tikriausiai vienas automobilis atlėkė Molėtų plentu ir rėžėsi sankryžoje į kitą automobilį, kuris suko į kairę. Susidūrimo būta tokio stipraus, kad abu automobiliai – „Audi A6“ ir „Volkswagen Golf“ apsivertė.

Evaldas pasakojo, kad įvykio vietoje buvę žmonės nelaukė nei policijos, nei medikų ir patys, metę savo mašinas šalikėje, puolė teikti pagalbą. Pirmiausia būrys vyrų atvertė abu sumaitotus automobilius. Iš vieno jų žmonės ištraukė merginą. Įvykio vietoje iškart po avarijos jau buvo ir policijos pareigūnas, netrukus atvažiavo policijos ekipažas.

Vėliau paaiškėjo, kad mergina, vairavusi „Volkswagen Golf“, važiavo Mokslininkų g. Santariškių link. Tuo metu automobilis „Audi A6“ judėjo nuo Santariškių.

„Audi A6“ važiavo trys žmonės – vyras ir dvi moterys. Visi išvežti į ligoninę. „Volkswagen Golf“ vairavusi mergina iš pirmo žvilgsnio neatrodė patyrusi sužalojomų, tačiau ji taip pat išvežta apžiūrai į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius