Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus tabore dėl narkotikų sulaikyti romai ir nėščioji: paimtos dvi mažametės

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnams su narkotikais įkliuvo romai: du vyrai ir besilaukianti moteris. Su jais buvę mažamečiai vaikai perduoti globai.
Policija
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Ketvirtadienio vakarą apie 20 val. Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato kriminalistai tikrino informaciją dėl narkotinių medžiagų platinimo Vilniuje, Rodūnios kelyje. Pareigūnai pastebėjo į kiemą įvažiuojantį automobilį „Opel Omega“, iš kurio išlipo du 36-erių ir 30-ties vyrai.

Taip pat atvyko nėščia 24 metų moteris ir dvi 5 ir 8 metų mergaitės.

Kaip pranešė policija, pareigūnams priartėjus prie atvykėlių, vienas vyrų ant žemės išmetė pakelį cigarečių. Jo viduje pareigūnai rado permatomą maišelį su milteliais, įtariama, narkotine medžiaga – heroinu.

Abu vyrai ir moteris buvo sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą, o mergaites ‒ į Vilniaus miesto krizių centrą.

Kriminalistai atliko kratą viename Rodūnios kelio namų. Jos metu moteriškame chalate pareigūnai rado 3 folijos lankstinukus su narkotikais. Įtariama, chalatas priklauso sulaikytai nėščiai moteriai.

Dėl šio įvykio Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius