Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Užupyje iš antro aukšto balkono iškrito vyras, jam nustatyta daugybė sužalojimų, tačiau visų pirma vyriškis paguldytas gydymui į toksikologijos skyrių

Vilniaus toksikologai gydo jauną vyrą, kuris iškrito iš antro aukšto balkono ir sunkiai susižalojo. Atvežus vyrą į ligoninę medikai nusprendė, kad jį visų pirma skubiai reikia guldyti į toksikologijos skyrių.
Angelas Užupyje
Angelas Užupyje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Incidentas naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 1.55 val. įvyko Užupio g. Policijai ir greitosios pagalbos medikams buvo pranešta, kad iš antro aukšto balkono iškrito 25 metų vyras. Su nelaimėliu pabendravęs pranešėjas pareigūnams sakė, kad vyras sąmoningas, jis tvirtina, kad iškrito pats.

Apie 5 val. pranešimą apie šį įvykį pareigūnai gavo ir iš ligoninės. Medikai policijai pranešė, kad ir jiems į ligoninę atvežtas A.R. (gim. 1987 m.) tvirtino iškritęs pats.

Vyriškiui diagnozuoti daugybiniai kūno sužalojimai, galvos trauma, šonkaulių lūžiai. Jis gydymui paguldytas į toksikologijos skyrių.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius