Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniečiams trimis automobiliais atvykus prie Merkio, vagys prisigrobė „kompaktų“, akinių, įrankių, net valstybinių numerių

Varėnos rajone apšvarinti iš Vilniaus į baidarių žygį atvykusių „atsipūtusių“ poilsiautojų automobiliai: „Renault Laguna“, „Audi A6“ ir „Škoda Octavia“.
Išdaužtas langas
Išdaužtas langas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Merkys

Vilniečių kompanija trimis automobiliais savaitgalį atvyko pailsėti prie Merkio upės. Tačiau baidarių mėgėjų išvyką apkartino ilgapirščiai.

Iš dalies kaltę dėl nemalonumų turėtų prisiimti ir patys apšvarintų mašinų šeimininkai – viduje jie paliko daug vertingų daiktų.

Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate (VPK) gautas vilniečio A.A. (gim. 1983 m., pareiškimas, jog šeštadienį 10 val. jis atvyko į Dargužių kaimą Varėnos rajone prie Merkio upės automobiliu „Renault Laguna“, priklausančiu vienai bendrovei.

Apie 18.45 val. jis sužinojo, jog išdaužus priekinį keleivio durelių stiklą, iš automobilio vidaus pavogti kompaktiniai diskai, akiniai nuo saulės ir kitos smulkmenos, bei abu automobilio valstybiniai numeriai.

Ten pat nuosavu automobiliu „Audi A6“ iš Vilniaus atvyko pilietis A.S. (gim. 1983 m.) ir apie 18.45 val. sužinojo, jog išdaužus vairuotojo pusės durelių stiklą, bei automobilio bagažinės galinis stiklą iš vidaus pavogti: įrankiai su įrankių dėže, maišas su automobilio užvedimo laidais, virve, tepalu ir kt., taip pat techninis apžiūros talonas, draudimo polisas. Maža to, sugadinta durelių spynelė.

Varėnos rajone nukentėjo ir pilietis P.Š. (gim. 1983 m.), į gamtą iš sostinės vykęs įmonei priklausančiu automobiliu „Škoda Octavia“. Pastarasis rado išdaužtą priekinį keleivio durelių stiklą, iš automobilio vidaus buvo pavogta: fotoaparatas „Canon“, CD dėklas su kompaktiniais diskais, vartų atidarymo pultelis. Maža to, nuo „Škodos“ taip pat nuplėšti abu automobilio valstybiniai numeriai.

Masinės vagystės aplinkybės tiriamos, sekmadienį pranešė Alytaus apskrities VPK atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius