Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietė su dviem mažyliais valandą praleido biurų pastato lifte: teko laužti duris

Pirmadienio pavakarę moteris vedė du vaikus į baleto studiją, bet atsidūrė spąstuose, iš kurių ištrūkti, kaip paaiškėjo, nebuvo itin lengva. „Kai dingo šviesa, vaikai pradėjo verkti“, – pasakojo 15min pašnekovė.
Liftas
Asociatyvi iliustracija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pirmadienį apie 17.15 val. Vilniuje, naujame biurų pastate, esančiame Bieliūnų ir Ukmergės g. kampe (Perkūnkiemyje), užstrigo moteris su 3 ir 5 metų vaikais.

„Važiavome į būrelį – baleto studiją, įsikūrusią viršutiniame pastato aukšte.

Pastato savininkai siuntinėjo pas administratorius, liftą pastačiusios įmonės vadovas sakė, kad čia ne jo kaltė – kažkas elektrą atjungė. Liftų avarinė negali pasakyti kada, kada mes būsime ištraukti – eismo kamščiai ir t.t.“, – toks viešumo ir, visų pirma, pagalbos šauksmas atskriejo į 15min redakciją pirmadienio vakare.

Šeima buvo išvaduota iš lifto maždaug per valandą – po 18 val.

Moteris džiaugėsi, kad viskas pakankamai gerai baigėsi, nors dalis jos įspūdžių primena epizodus iš siaubo filmų.

„Kai užstrigome, iš pradžių viskas buvo sąlyginai gerai – degė šviesa, mes žiūrėjome telefone filmukus ir laukėme. Bet paskui visai dingo šviesa. Vaikai pradėjo verkti“, – pasakojo 15min pašnekovė.

Jiems beliko daužytis ir šauktis pagalbos. Kaip pasakojo moteris, pagaliau veiksmų ėmėsi patys šio ką tik baigto, bet dar pilnai neveikiančio biurų centro statytojai (teigiama, kad tik viršutiniame aukšte veikia baleto studija, o kitų nuomininkų kol kas nėra).

„Statybininkai nuleido mus į rūsį, kur net negalima vaikščioti, ir atidarė tą liftą per prievartą. Galima sakyti, išlaužė. Ten buvo baisu, viskas užlieta. Gali būti, kad dėl to ir įvyko trumpasis jungimas, dingo elektra“, – pasakojo vilnietė.

„Mus su vaikais iš lifto vedė ten, kur net darbuotojai privalo būti su šalmais“, – taikliai pastebėjo mama.

Ji minėjo, kad jau sulaukė būrelio vadovės užuojautos, atsiprašymo bei žinios, kad už priverstinai praleistą pamoką bus kompensuota: „Nors čia visai ne ji atsakinga už tą liftą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius