-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietei už vagystę iš „Maximos“ paskelbtas jau aštuonioliktas nuosprendis

Antradienį Vilniaus miesto 1 apylinkės teismas A.K. (gim. 1981 m.) paskelbė aštuonioliktą nuosprendį.
Teismo salė
Teismo salė

Kaip informuoja Vilniaus 1 apylinkės teismo atstovas spaudai, A.K. pripažinta kalta dėl pasikėsinimo pagrobti svetimą turtą, jai skirta vienų metų laisvės atėmimo bausmė. Subendrinęs jai skirtą bausmę su ankstesnėmis bausmėmis, jai teismas skyrė galutinę 2 metų ir 6 mėnesių laisvės atėmimo bausmę. Šiuo metu nuteistoji jau atlieka kitą laisvės atėmimo bausmę Panevėžio pataisos namuose.

Ji nuteista už tai, kad 2008 m. gruodžio 19 d. parduotuvėje „Hyper Maxima“, esančioje PPC „Akropolis“, Vilniuje, prekybos salėje paėmė 2 vnt. moteriškų golfų „Collexion“, kurių vieneto vertė 49.98 litų, moterišką megztinį „In style“ 39.99 litų vertės, moterišką megztinį „In style“ 29.98 litų vertės, moterišką megztinį „ In style“ 39.99 litų vertės, moterišką megztinį „Collexion“ 39.99 litų vertės, vyrišką džemperį „Nike“ 178 litų vertės, moterišką golfą „Natali“ 34.99 litų vertės, moterišką paltą „Collexion“ 199 litų vertės ir nepateikusi prekių už 661.90litų apmokėjimui litų praėjo pro kasą, tačiau už kasų buvo sulaikyta apsaugos darbuotojo, t.y. nebaigė veikos dėl priežasčių, nepriklausančių nuo jos valios.

A.K. pilnai pripažino padariusi inkriminuojamą veiką ir paaiškino, kad turėdama tikslą ką nors pavogti, atvažiavo į p/c „Akropolis“ Vilniuje. Nuėjo į parduotuvę „Maxima“, į rūbų skyrių, paėmė nuo pakabų rūbus: 2 vnt. moteriškus golfus „ Collexion“, moterišką golfą „Natali“, 3 vnt. moteriškus megztinius „In style“, moterišką paltą „Collexion“, vyrišką džemperį „Nike“ ir nuėjo į matavimo kabiną. Kabinoje minėtus rūbus ji įdėjo į rankinę su folija, kad nesuveiktų apsaugos varteliai ir praėjo pro kasas ir apsaugos vartelius.

Netrukus, už kelių metrų ją sulaikė apsaugos darbuotojas. Ji savo kaltę pripažįsta, labai gailisi, pažada daugiau nevogti, turi pastovią gyvenamą vietą, darbą, mažą vaiką. Kaltinamoji tvirtino narkotikų nevartojanti, bet įrašyta priklausomybės ligų centro įskaitą. Ji tvirtino pavogtus daiktus parduodanti.

Apsaugos darbuotojų teigimu, jie moterį stebėjo vaizdo kameromis ir, praėjusią pro kasas, sulaikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius