-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietis vogtą automobilį nuvairavo į medį

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė vogtą automobilį ir juo sprukti bandžiusį vyrą. Maža to, mikroautobuso vairuotojas buvo neblaivus.
Policija
Asociatyvinė nuotr. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienį, apie 0 val. 20 min., Grigiškėse patruliuojantys pareigūnai pastebėjo Vilniaus gatve važiuojantį mikroautobusą „Mercedes-Benz Sprinter“ ir nutarė jį patikrinti. Tačiau minėto automobilio vairuotojas tik padidino greitį ir nulėkė Vievio link.

Pareigūnai pradėjo persekioti pažeidėją – pasiviję reikalavo sustoti kelkraštyje, tačiau vairuotojas ignoravo patrulių reikalavimus – tai sulėtindamas, tai padidindamas važiavimo greitį lėkė 100-150 km/h greičiu.

Tačiau nusukęs Semeliškių kaimo link, vairuotojas nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į medį. Vairuotojas bandė sprukti, tačiau jį „sulaikė“ po eismo įvykio užspaustos durys.

Pareigūnai ištraukė pažeidėją ir jį sulaikė. Netrukus buvo nustatyta ir jo asmenybė – minėtą automobilį vairavo neblaivus 42-ejų N.Š.

Vyras pareigūnams paaiškino, kad šį automobilį, kaip paaiškėjo, pavogtą Rygos gatvėje, Vilniuje, jis turėjo pristatyti į Lenkiją už 200 eurų atlygį.

Patruliai N.Š. pristatė į Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą. Dėl automobilio vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius