Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 17 /20:20

Vilniuje aktoriaus Petro Dimšos automobilis partrenkė dviratininką, vyras nuvežtas į ligoninę, vėliau medikų pagalbos prireikė ir aktoriui

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi aplinkybes avarijos, per kurią nukentėjo dviratininkas. Aiškėja, kad automobilį vairavo aktorius Petras Dimša. Medikų pagalbos prireikė ir jam.
Avarijos vietoje Vilniuje, Oslo g.
Avarijos vietoje Vilniuje, Oslo g. / 15min.lt nuotr.
15min.lt nuotr./Avarijos vietoje Vilniuje, Oslo g.
15min.lt nuotr./Avarijos vietoje Vilniuje, Oslo g.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Trečiadienį apie 15.57 val. sostinėje patruliuojantis policijos ekipažas Oslo g. ir Erfurto g. sankryžoje atkreipė dėmesį į stovintį automobilį „Volkswagen“ ir greta numestą dviratį.

Paaiškėjo, kad automobilis partrenkė dviratininką, kurį, dar iki pasirodant policijai, greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę.

Dviratininkas (gim. 1988 m.) sužalotas gana sunkiai. Jam diagnozuotas diafragmos plyšimas. Vaikinas paguldytas į reanimaciją.

Patruliai į įvykio vietą iškvietė kelių policijos pareigūnus, nes vairuotojas dar net nebuvo spėjęs paskambinti bendruoju pagalbos telefonu, kad praneštų apie avariją.

Kelių policijos pareigūnai pradėjo tyrimą ir toliau aiškinasi nelaimės aplinkybes. Jau žinoma, kad automobilį „VW Polo“ vairavo žinomas aktorius Petras Dimša (gim. 1938 m.).

Po avarijos aktorius sakė, kad ir pats nesupranta, kaip įvyko avarija. Netrukus ir pačiam P.Dimšai sušlubavo sveikata. Vyras pradėjo skųstis, kad blogai jaučiasi, pareigūnai iškvietė greitosios pagalbos medikus. Jie aktorių nuvežė į ligoninę. 

Aktoriui ligoninėje prireikė kardiologų pagalbos.

P.Dimša yra televizijos filmų režisierius ir aktorius. Jis vaidino televizijos serialuose „Giminės“, „Dapkai ir Butkai“, išleido ir keletą poezijos knygų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius