Vilniuje apvogtas Seimo narys

Socialdemokratas Juozas Palionis nukentėjo penktadienio vakarą, kai lengvabūdiškai paliko automobilyje krepšį su svarbiais dokumentais.
J.Palionis
J.Palionis / „Scanpix“ nuotr.

Policijos departamentas šeštadienį praneša, kad vakar sostinėje apvogtas Seimo narys socialdemokratas J.Palionis (g. 1950 m.).

19 val. 50 min. Žalgirio gatvėje iš automobilio Toyota Auris salono, išdaužę lango stiklą, ilgapirščiai pavogė parlamentaro krepšį su įvairiais dokumentais.

Seimo nario skriaudikų intensyviai ieško sostinės policijos pareigūnai.

J.Palionis retsykiais mėgsta vis pabendrauti su policija. 15min.lt primena, kad 2006-ųjų vasarą, tuomet irgi būdamas parlamentaru, vyriškis įkliuvo pareigūnams neblaivus prie vairo.

Per reidą sustabdytam Mercedes Benz Vito vairuotojui buvo nustatytas 1,63 promilės girtumas, teismo sprendimu politikui buvo skirta 1750 litų bauda ir 20 mėnesių atimtos teisės.

Pernai paviešinus, kaip Seimo nariai eikvoja parlamentinei veiklai skirtus pinigus, J.Palionis „sublizgėjo“ įsigijęs dvylika 60 ml talpos stikliukų su ąselėmis. Be to, paaiškėjo, kad socialdemokratas prieš įvairias šventes pirko iš viso aštuonis butelius baltojo ir raudonojo vyno. Parlamentaras netgi nurodė, kad vynas išgertas Vasario 16-osios ir Tarptautinės moters dienos proga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius