-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 14 /17:45

Vilniuje be ratų palikta „Audi“ tapo „Facebook“ detektyvu: 15min išsiaiškino, kas atsitiko

Be ratų paliktas automobilis Vilniaus M.Valančiaus gatvėje užminė mįslę: kas ir kodėl taip padarė? Į šį detektyvą įsitraukė ir sostinės policininkai, kuriems automobilio savininkas tik padėkojo už dėmesį, tačiau jokios pagalbos nepaprašė.
Automobilis be ratų
Automobilis be ratų / Įvykio liudininko nuotr.

Sostinės centre, M.Valančiaus gatvėje ant Tauro kalno, aplinkinių dėmesį traukė be visų keturių ratų stovintis „Audi“ automobilis.

Vieni šį vaizdą fotografavo, kiti filmavo, o treti socialiniame tinkle aptarinėjo, koks galėjo būti šio įvykio scenarijus.

Matyt, neklausė paskutinio įspėjimo. Žiauru, aišku...

„Matyt, neklausė paskutinio įspėjimo, kad neparkuotų perėjoj. Žiauru aišku, kova bet kokia kaina“, – feisbuke mintimis pasidalijo ir grupėje „Reidas Vilniuje“ filmuotą medžiagą įkėlė vairuotojas Robertas.

VIDEO: Vilniuje aplinkinių dėmesį traukė be visų keturių ratų stovintis „Audi“ automobilis

Tokių, kurie tiksliai žinotų situaciją ir faktus išdėstytų viešai, neatsirado, todėl šie vaizdai apaugo versijomis.

15min klausė skaitytojų: o kuri versija iš pirmo žvilgsnio jums atrodo labiausiai tikėtina? Apklausa parodė, kad kriminalinės šio įvykio versijos skaitytojams atrodė įtikinamiausios.

Tuo metu Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min penktadienį išsiaiškino, kad joks nusikaltimas dėl šio automobilio ratų nėra tiriamas.

Po to, kai gavo ne vieną pilietiškų vilniečių signalą apie transporto priemonę, paliktą be ratų, pareigūnai patys pasirūpino surasti šio „Audi“ savininką.

Vyras policininkams pareiškė niekam pretenzijų neturintis ir paaiškino, kad ratus jis buvo nuėmęs pats.

Vyras policininkams pareiškė niekam pretenzijų neturintis ir paaiškino, kad ratus jis buvo nuėmęs pats, kad nuvežtų juo į remonto dirbtuves. Jokių kitų niuansų vyras nepasakojo.

Kai kurių liudininkų teigimu, jie seniai matė šią transporto priemonę su nuleistais bent keliais ratais. Tačiau „Audi“ šeimininkas policijai niekuo nesiskundė ir jokio tyrimo atlikti neprašė.

Liudininkai įtarė kriminalus

„Nesuvokiama kaip galima rasti parkavimo vietą ant perėjos“, – filmuotą medžiagą feisbuke paskelbusiam vilniečiui antrino Gintas.

„Ten ant kampo naujas ofisas, tai ir kameros stovi. Aišku, šansų kažką įžiūrėt mažai, bet pabandyti verta“, – vagystę įtarė ir ją ištirti vylėsi Vladislavas.

Savo ruožtu Grigorijus šmaikštavo: „Čia jis namo nusinešė ratus, kad pėstieji nepavogtų. Iš ryto prisuks ir važiuos darban!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius