Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje BMW kliudė pėsčiąją ir trenkėsi į stulpą, nuo jo nukritęs žibintas apgadino kitą automobilį

Vilniaus policija pradeda tyrimą ir aiškinasi aplinkybes avarijos, per kurią buvo apgadinti du automobiliai, nukentėjo pėsčioji, o miesto komunalininkams teks keisti pėsčiųjų perėjos apšvietimo stulpą ir žibintą.
Avarijos vietoje Vilniuje, Olandų g.
Avarijos vietoje Vilniuje, Olandų g. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Incidentas prieš 15 val. įvyko leidžiantis Olandų g., visai greta žiedinės sankryžos ties Šv. Petro ir Povilo bažnyčia. Kaip vėliau sakė jaunas automobilio BMW vairuotojas, tuo metu, kai įvyko avarija, smarkiai lijo. Vairuotojas teigia važiavęs negreitai, tačiau kai pėsčiųjų perėjoje jis pastebėjo per gatvę einančią merginą, automobilio sustabdyti šlapioje gatvėje jau nebegalėjo.

Mašina slydo tiesiai į merginą, todėl vairuotojas tvirtina pasukęs vairą į šoną ir automobilis trenkėsi į stulpą, turinti apšviesti pėsčiųjų perėją. Slysdamas šonu BMW vis dėlto kliudė pėsčiąją, ši nukrito ant asfalto. Pirminiais duomenimis, mergina susižalojo nesunkiai.

Automobiliui atsitrenkus į stulpą, šis pasviro, žemyn nulėkė žibintas. Jis krito į kitą gatvės pusę ir apgadino pro šalį važiuojantį automobilį „Toyota Avensis“. Šiuo automobiliu važiavę žmonės nenukentėjo.

Dėl avarijos žiedinėje sankryžoje ties Šv. Petro ir Povilo bažnyčia susidarė didžiulės transporto grūstys, beveik sustojo eismas Žirmūnų tiltu.

Per avariją sužalotai pėsčiajai buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Tuo tarpu Vilniaus policija pradėjo aiškintis incidento aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius