-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje BMW susidūrė su autobusu: susipykę vairuotojai paralyžiavo eismą

Sostinės centre intensyvaus vakarinio eismo metu susidūrė lengvasis automobilis ir autobusas. Žmonės avarijos metu nenukentėjo, tačiau vairuotojai nepildė deklaracijos, nes nesutarė dėl kaltės. Šalutinis rezultatas: šimtai vairuotojų užstrigo spūstyse, buvo sutrikdytas ir troleibusų eismas.
Vilniuje, Konstitucijos pr. susidūrė lengvasis automobilis ir autobusas
Asociatyvinė iliustracija: Vilniuje, Konstitucijos pr. susidūrė lengvasis automobilis ir autobusas / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

15min skaitytojas Paulius redakciją informavo, kad Vilniuje, netoli judrios sankryžos prie viešbučio „Holiday Inn“, susidūrė automobilis ir autobusas.

„Avarija nedidelė, bet dėl jos iš kelių pusių sustojo eismas. Į sankryžą negalėjo įvažiuoti troleibusai“, – pranešė įvykio liudininkas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyryje 15min sužinojo, kad pranešimą apie šį eismo įvykį prie Kalvarijų gatvės 14-ojo pastato pareigūnai gavo apie 18 val.

Važiuodami nuo Žaliojo tilto pusės, čia susidūrė autobuso ir BMW vairuotojai. Avarijos dalyviai galėjo skubiai užpildyti eismo įvykio deklaraciją ir patraukti eismą trikdančias transporto priemones. Tačiau to nepadarė, nes nesutarė dėl kaltės ir laukė policijos pareigūnų ekipažo.

Beje, sostinės policijos duomenimis, maždaug tuo pačiu metu antradienio vakarą netoliese, Konstitucijos prospekte ties 21-uoju pastatu, įvyko dar viena avarija. Techninis įvykis, į kurį pateko ir taksi automobilis, taip pat tapo šiokia tokia kliūtimi kitų vairuotojų eismui.

Dar vienas eismo įvykis, didinęs spūstis sostinėje, antradienį vakarinio piko metu buvo užfiksuotas Geležinio Vilko gatvėje. Čia vienas automobilis rėžėsi į kito galą, gatvės atkarpoje tarp Seimo tunelio ir tilto per Nerį ties Lietuvos edukologijos universitetu.

Tapote šių eismo įvykių liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius