-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje degė vilkikas: pro šalį važiavę vairuotojai susibūrė į ugniagesių komandą

Šiandien Vilniuje apie 14.30 val. Savanorių pr. ir Vilkpėdės g. sankryžoje važiuojantys vairuotojai pamatė sustojusį vilkiką su puspriekabe. Po vilkiku lašėjo ir degė jo degalai (dyzelinas).

„Griebiau iš mašinos turimą gesintuvą ir pradėjau gesinti. Sunkvežimio vairuotojas ištraukė dar vieną gesintuvą, prisijungė dar du žmonės gesinti. Šiek tiek nurimus ugniai iškviečiau gaisrinę, atvažiavo policija (važiavo pro šalį) ėmiau filmuoti. Gesintuvų truko, prašėme kitų vairuotojų“, – karščiausiais įspūdžiais ir filmuota medžiaga pasidalijo Lukas M.

15min skaitytojas vylėsi, kad galbūt jo užfiksuoti vaizdai padės suprasti kitiems vairuotojams, kad gesintuvas yra būtinas kiekviename automobilyje.

Gesintuvą privaloma turėti. Jo gali prireikti ne tik jums.

„Jį privaloma turėti. Jo gali prireikti ne tik jums, bet ir kitiems. Jei nebūtume ėmę gesinti, prašyti kitų vairuotojų gesintuvų, galėjo labai greitai sudeginti visas sąstatas, o sunkvežimis, beje, vežė baldus“, – pasakojo įvykio liudininku ir aktyviu dalyviu tapęs vilnietis.

Jis dar pridūrė, kad žmonės šio karšto įvykio metu nenukentėjo.

Savo ruožtu BNS rašo, kad šis sostinėje pirmadienį užsiliepsnojęs vilkikas buvo sutrikdęs eismą.

„14.24 val. gautas pranešimas, kad Savanorių prospekte dega vilkiko variklio skyrius“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovas Tomas Bražėnas.

Policijos atstovas taip pat teigė, kad į įvykio vietą išsiųsti du policijos ekipažai. Nuvykę pareigūnai taip pat reguliavo eismą, buvo susidariusi spūstis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė informavo BNS, kad degantis vilkikas užgesintas 14.43 valandą.

Pirminiais ugniagesių duomenimis, per įvykį niekas nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius