Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 23 /11:30

Vilniuje dėl įtarimų pinigų vagyste iš bankomato sulaikyti du saugos tarnybos „G4S Lietuva“ darbuotojai

Vilniaus policija praneša sulaikiusi du saugos tarnybos „G4S“ darbuotojus, įtariamus prisidėjus vagiant pinigus iš bankomato.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Kaip rašoma sostinės policijos pranešime, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai trečiadienį sulaikė ir uždarė į areštinę du saugos tarnybos „G4S Lietuva” darbuotojus.

Pasak policijos, sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl didelės vertės svetimo turto vagystės, įvykdytos rugsėjo 13-osios naktį. Įtariama, kad sulaikytieji M.Ch. (gim. 1982 m.) ir R.Ch. (gim. 1964 m.) dalyvavo ir bendrininkavo įvykdant didelės vertės svetimo turto vagystę Vilniuje, Antakalnio g., kai iš bankomato buvo pagrobtos kasetės su pinigais.

Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas už didelės vertės svetimo turto vagystę numato laisvės atėmimo bausmę iki aštuonerių metų.

Pinigai iš bankomato buvo pagrobti naktį iš rugsėjo 12 d. į 13 d. Policijos departamento žiniasklaidai platinamoje įvykių suvestinėje apie šią vagystę buvo užsiminta vos dviem sakiniais.

„Rugsėjo 12–13 d. Vilniuje, Antakalnio g., iš banko patalpoje esančio bankomato pagrobti pinigai. Kiekis ir nuostolis nustatomi“, – rugsėjo 13 d. pranešė Policijos departamentas.

Vilniaus apskrities VPK pateikiamose įvykių suvestinėse apie šį įvykį buvo iš viso nutylėta.

Papildyta: Kaip 15min.lt sužinojo Vilniaus miesto 2-ame apylinkės teisme, vieną sulaikytą apsaugininką teismas ketvirtadienį jau leido suimti 15-ai parų.

Dėl kito sulaikyto apsaugininko iki penktadienio 11.15 val. į teismą pareigūnai dar nesikreipė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius