-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje du vyrai nuteisti dėl stalo vagystės

Vilniaus miesto pirmasis apylinkės teismas antradienį paskelbė nuosprendį anksčiau penkis kartus teistam V.S. (gim. 1979 m.) ir V.K. (gim. 1984 m.).
Teismo salė
Teismo salė

Kaip rašoma teismo pranešime, jie nuteisti už tai, kad veikdami kartu 2009 m. rugpjūčio 18 d. apie 16.30 val. iš viešbučio „Reval Hotel Lietuva“ restorano terasos Vilniuje slaptai pagrobė svetimą - UAB „Lietuva“ viešbučiui „Reval Hotel Lietuva“ priklausantį turtą – 1000 Lt vertės stalą.

Teismo posėdžio metu kaltinamasis V.S. prisipažino visiškai ir parodė, kad tą dieną . buvo kartu su V.K., jie vaikščiojo Konstitucijos prospektu palei upę, jiems reikėjo pinigų, abu nusprendė ką nors pavogti.

Eidami pro viešbutį „Reval Hotel Lietuva“, pamatė restorano terasą, kurioje nebuvo lankytojų, nusprendė pavogti stalą, kuris buvo neprirakintas. Pasiėmę stalą, jie nuėjo link Nacionalinės meno galerijos, grobį paslėpė krūmuose kad vėliau galėtų pasiimti. Po 30 min. jie grįžo prie krūmų, prie jų priėjo apsaugos darbuotojas su kitu vyru ir juos sulaikė.

Panašius parodymus davė ir kitas kaltinamasis.

„Skirdamas bausmę V.S., teismas atsižvelgia į jo asmenybę, jis teistas, todėl daro išvadą, kad jis baustinas laisvės atėmimo bausme.Skirdamas bausmę V.K., teismas atsižvelgia į jo asmenybę, jis neteistas, todėl daro išvadą, kad jis baustinas bauda”, - rašoma teismo nuosprendyje.

Už šį nusikaltimą V.S. nuteistas 4 mėnesių laisvės atėmimo bausme, paskirta bausmė subendrinta su ankstesnės neatliktos bausmės dalimi ir paskirta galutinė bausmė – 2 metai ir 1 mėnuo laisvės atėmimo.

V.K. skirta 520 Lt bauda, įskaitytas dviejų parų sulaikymo laikas, todėl laikoma, jog jis bausmę atliko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius