Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 13 /13:01

Vilniuje – eismą Vakariniu aplinkkeliu pirmadienį sutrikdžiusi avarija

Magistralinėje sostinės eismo arterijoje pirmadienį priešpiet neišvengta trijų automobilių avarijos, sužeistas mažiausiai vienas žmogus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo Donato nuotr.

Avarija įvyko pirmadienį apie 11.30 val.

Apie ją 15min informavo įvykio liudininkas.

Pasak skaitytojo, „į Kauno pusę didelė spūstis, į įvykio vietą skubėjo ir greitoji pagalba“.

Pirminiais duomenimis, susidūrė trys lengvieji automobiliai (du „Audi“ markės ir vienas „darbinis furgonas“ su „Samsung“ firmine atributika), nukentėjo mažiausiai vienas žmogus. Anot liudininkų, gelbėtojai medikams perdavė vieną sužeistą moterį.

15min skaitytojo Donato nuotr./Įvykio vietoje
15min skaitytojo Donato nuotr./Įvykio vietoje

Vėliau Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Edita Zdanevičienė BNS patikslino, kad avarijos metu susidūrė keturi automobiliai (kliuvo ir „Porsche“ visureigiui). Pirminiais duomenimis, nukentėjusi vieno iš automobilių vairuotoja buvo nunešta į greitosios medicinos pagalbos automobilį, vėliau išgabenta į ligoninę.

Avarija įvyko Vilniaus vakarinio aplinkkelio vietoje ties Pilaitės rajonu, būtent netoli šios magistralinės sostinės eismo arterijos susiliejimu su Pilaitės prospektu.

Vairuotojų pagalbinė eismo informacinė sistema „Waze“ rodė, kad transporto judėjimas ties incidento vieta pirmadienį po vidurdienio buvo sulėtėjęs vos iki 4–8 km/val. greičio.

Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Spūstis įvykio vietoje
Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Spūstis įvykio vietoje

Avarijos vietoje prireikė visų specialiųjų tarnybų ekipažų – greitosios pagalbos, policijos, ugniagesių gelbėtojų.

Iki 13 val. eismo įvykio padariniai pilnai dar nebuvo likviduoti. Tuo metu sistema „Waze“ rodė, kad eismas pro susidūrimo vietą vyko tik maždaug 6 km/val. greičiu.

15min skaitytojo Donato nuotr./Įvykio vietoje
15min skaitytojo Donato nuotr./Įvykio vietoje

Šis eismo incidentas Vilniaus m., Vakariniame aplinkkelyje ties Pilaitės pr., fiksuotas Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento įvykių kronikoje. Eismo įvykio metu susidūrė automobiliai „Audi A6“, „Peugeot Partner“, „Audi A4“ ir „Porsche Cayenne“. Atvykus, prispaustų žmonių nebuvo. Iš automobilio „Audi A6“ iškelta vairuotoja ir perduota GMP medikams. Atjungti automobilių akumuliatoriai, pažymima PAGD apraše. Išsilieję techniniai skysčiai surinkti panaudojus sorbentą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius