Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje girtą automobilius daužiusį Finansų ministerijos darbuotoją sulaikė apsaugininkas

Vilniaus Gelvonų gatvėje gyvenantis apsaugos darbuotojas apie 17 valandą grįžęs į namus, išgirdo, kad kieme dūžta automobiliai. Vyras sugavo kieme nesėkmingai važiuoti bandžiusį girtą „VW Jetta“ vairuotoją. Paaiškėjo, kad prie vairo – Finansų ministerijos darbuotojas, praneša portalas Delfi.lt.
Policija
Policija / E.Ovčarenko nuotr.

„Vyras sunkiai suprato kur yra, jis nesiautėjo, darbo pažymėjimu nemojavo, tik paprašė parodyti, kur jis atsitrenkė. Aš jį palydėjau iki kaimyno automobilio, bet daugiau niekur jo neleidau“, - pasakojo apsaugininku dirbantis vyras.

Lizingu pirktas girto vairuotojo automobilis buvo gerokai sumaitotas. Atvykę į Gelvonų gatvės 9 namo kiemą policijos pareigūnai jau turėjo duomenų, kad girtas vairuotojas toje pačioje gatvėje trenkėsi į stulpą. Taip pat buvo apgadinti dar keli automobiliai iki Finansų ministerijos darbuotojas pasiekė savo namų kiemą.



DELFI Jums tiekia kokybišką nemokamą turinį. Jūs atsidėkotumėte mums, jei dalintumėtės šiuo tekstu siųsdami jo nuorodą, o ne kopijuodami tekstą. http://www.delfi.lt/news/daily/crime/vilniuje-girta-automobilius-dauziusi-finansu-ministerijos-darbuotoja-sulaike-apsaugininkas.d?id=60128411#ixzz2DpZL9il1

Lizingu pirktas girto vairuotojo automobilis buvo gerokai sumaitotas. Policijos pareigūnų duomenimis, girtas vairuotojas toje pačioje gatvėje trenkėsi į stulpą. Taip pat buvo apgadinti dar keli automobiliai iki Finansų ministerijos darbuotojas pasiekė savo namų kiemą.

Alkoholio matuoklio duomenys parodė, kad 34 metų vairuotojas gerokai apgirtęs. Jam nustatytas 2,81 promilės girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius