Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje girtas vairuotojas su „CityBee“ sukėlė masinę avariją, žuvo jauna mergina

Avarija nutiko po ketvirtos valandos ryto, ties Laisvės ir Pilaitės prospektų sankirta. Susidūrė trys automobiliai. Viena keleivė žuvo.
Girtas „City Bee“ vairuotojas pražudė merginą
Girtas „City Bee“ vairuotojas pražudė merginą / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Policija nustatė, kad avariją sukėlė 55-erių vyras, kurio kraujyje rasta 1,51 prom. alkoholio.

Nuo alkoholio apsvaigęs vairuotojas vairavo dalijimosi automobiliais paslaugą teikiančios bendrovės „CityBee“ automobilį „VW Golf“. Jis atskriejo Pilaitės gatve ir rėžėsi iškart į du automobilius, kurie stovėjo prie šviesoforo.

Sugadinti automobiliai BMW ir „Toyota Prius“. Pastarasis automobilis sumaitotas labiausiai. Didžiausią smūgį patyrė gale sėdėję keleiviai. Vaikinui lūžo kaklas, o mergina (g. 1991 m.) žuvo.

Įvykus tragedijai pasisakė ir „City Bee“ vadovas Lukas Yla: „Visa komanda yra sukrėsta ir reiškia giliausią užuojautą netektį išgyvenantiems žuvusiosios artimiesiems. Šiuo metu padedame teisėsaugai tirti šį įvykį, suteikdami visą reikalingą informaciją. Mes smerkiame, kad Lietuvoje yra tokių neatsakingų vairuotojų, kurie sėda prie vairo neblaivūs. Tai – didžiulė problema, kuri sukelia siaubingus ir skausmingus padarinius“.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį policijos vykdyto reido metu įkliuvo ir dar viena neblaivi „CityBee“ automobilį vairavusi mergina. Paprašyta pasitikrinti blaivumą, ji nesipriešino. Alkotesteris parodė 0,87 – o tai lengvas girtumo laipsnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius