Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje į „Varlės“ parduotuvę įsilaužę vagys per minutę išnešė turto už 30 tūkst. eurų

Šią naktį Vilniuje žaibiškai apvogta prekybos centro internete „Varlė.lt“ didžiausia parduotuvė „ShowRoom“ Vilniuje, Ukmergės gatvėje 241. Maždaug per minutę vagys išnešė apie 25 brangiausius nešiojamus kompiuterius. Preliminariais duomenimis, „Varlė.lt“ patyrė apie apie 30 tūkstančių eurų nuostolių. Tiksli suma paaiškės atlikus inventorizaciją.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / „Varlė.lt“ nuotr.

Vagystė įvyko naktį iš antradienio į trečiadienį – 3 valandą 46 minutės laiku. Vagys apsisuko maždaug per minutę: išdaužė vitrinines duris ir per jas pateko į vidų – į „Apple“ zoną „ShowRoom“, rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai.

Vagių taikinys buvo patys brangiausi kompiuteriai, kurių vieno vertė – apie 1.500 – 2.000 eurų. Išplėštos „Apple“ ir „Lenovo“ kompiuterių zonos. Labiausiai nukentėjo „Apple“ stendas bei 3 ekspoziciniai stalai, kuriuose buvo „Lenovo“ ir „Asus“ kompiuteriai.

„Varlė.lt“ nuotr./Įvykio vietoje
„Varlė.lt“ nuotr./Įvykio vietoje

Operatyviai, vos po kelių minučių, atvykusi apsaugos tarnyba bei policija jau rado tik įvykusį faktą – vagių nebuvo nė kvapo. Tyrimas atliekamas.

„Varlė.lt“ nuotr./Įvykio vietoje
„Varlė.lt“ nuotr./Įvykio vietoje

„Vagys buvo išrankūs – rinkosi tik brangiausius kompiuterius, palikti brangūs „Iphone“ telefonai, kadangi jie blokuojami ir lengvai susekami, juos sunku realizuoti. Panašu, kad vagys ne sykį lankėsi mūsų parduotuvėje, apžiūrėjo, kas kur yra, rinkosi, turėjo net svorį apskaičiuoti, kiek paneš.

Nors mūsų parduotuvėse viskas filmuojama, tačiau šie laikai, kai visi vaikšto su kaukėmis, labai palankūs kriminaliniam pasauliui. Panašu, kad vagys Kalėdoms ruošiasi iš anksto“, – pastebėjo prekybos centro internete „Varlė.lt“ įkūrėjas Marius Butauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius