Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 16 /10:44

Vilniuje iš policininko rankinės pavogtą pistoleto dėtuvę su šoviniais rado muitininkas

Policija žada atlikti tarnybinį patikrinimą dėl įvykio, kai iš patrulio automobilio antradienį buvo pavogta pistoleto dėtuvė su šoviniais. Trečiadienį dėtuvė netikėtai atsirado.
Ginklas
Asociatyvinė iliustracija: ginklas

Trečiadienio rytą Muitinės departamento pareigūnas Vilniuje surado iš policijos pareigūno pavogtus daiktus, tarp jų ir dėtuvę su šoviniais.

„Surasti visi daiktai išskyrus grynuosius pinigus“, – BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius.
Pasak jo, pavogti daiktai buvo rasti Sausio 13-osios gatvėje, po tiltu.

„Bus atliekamas tarnybinis tyrimas, dabar atliekamas tyrimas dėl vagystės“, – BNS trečiadienį sakė Vilniaus policijos rinktinės „Vytis“ tarnybos organizavimo poskyrio viršininkas Vilius Gaižutis.

Anot policijos, dėtuvė su aštuoniais šoviniais antradienio vakarą pavogta iš neužrakinto Vilniaus policijos rinktinės „Vytis“ patrulio automobilio metalinių garažų masyve A.P.Kavoliuko gatvėje.

Dėtuvė su šoviniais buvo 44 metų pareigūno rankinėje. Joje taip pat buvo dokumentai, tarnybinis pažymėjimas, 90 eurų.

Tai jau ne pirmas incidentas pastarąjį mėnesį, susijęs su policijos pareigūnų ginklais ar šoviniais. Lapkritį Vilniuje jaunuolis iš pareigūnų pagrobė „Kalašnikovo“ automatą, jis buvo surastas po penkių valandų. Kiek anksčiau pareigūnai netyčia automatu peršovė benamio koją.

Vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis trečiadienį nebuvo linkęs detaliau komentuoti paskutinio incidento.

„Paklauskit policijos (...), kodėl jūs manęs klausiat. Yra nustatytos ginklų laikymo sąlygos, kaip turi laikyti. Reikia saugotis nuo vagysčių visiems“, – Vyriausybėje žurnalistams sakė ministras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius