-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 26 /11:35

Vilniuje jaunus narkotikų platintojus išdavė praviros garažo durys ir kanapių kvapas: rasta policininko uniforma

Ketvirtadienį šiek tiek po vidurnakčio Vilniaus apskrities policijos Patrulių rinktinės 4 kuopos patruliai sulaikė tris jaunuolius, kurie įtariami marihuanos platinimu.
Sostinėje sulaikyta varėniškių gauja prekiavusi narkotikais
Asociatyvi iliustracija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip 15min informuoja policija, jaunuoliai buvo sulaikyti apie 1 val. nakties, Vilniuje, viename iš Fabijoniškių gatvėje esančių požeminių garažų.

„Šiandien apie 0 val. 20 min. Vilniuje, Fabijoniškių g., patruliai, pastebėję atrakintas požeminio garažo duris, nutarė patikrinti. Viename garažų pareigūnai pastebėjo tris jaunuolius, kurie nesugebėjo paaiškinti, ką tokiu metu veikia, ir pakabintą policijos pareigūno uniformą“, – praneša Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos grupė.

Apžiūrėjus jo vidų policijos pareigūnai rado 73 plastikinius paketėlius su augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai – marihuana.

Jaunuoliai garaže taip pat turėjo elektronines svarstykles, tuščius maišelius pakavimui ir rankinę, kurioje buvo 222 eurai. Policijos pareigūnams klausimų taip pat sukėlė garaže kabėjusi policininko uniforma.

Bet kuriu atveju narkotikų platinimu įtariamas 18-metis, 19-metis ir 20-metis naktį leido areštinėje. Jų atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu paaiškės tikslios įvykio aplinkybės.

15min primena, kad už narkotikų platinimą gresia nuo dvejų iki aštuonerių metų nelaisvės.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis BNS sakė, kad pagal galiojančią tvarką tarnybą paliekantis policininkas neprivalo grąžinti uniformos savo buvusiai darbovietei.

„Uniformos būna susidėvėjusios ir mes neturime kur jų dėti. Šią problemą jau svarstė ir darbo grupės. Jas mus reikia naikinti, utilizuoti. Tai labai brangiai kainuoja, milijonus, o mums pinigų ir taip trūksta“, – BNS sakė R.Matonis.

Baudžiamoji atsakomybė asmeniui taikoma už pareigūno vardo pasisavinimą, jei jis apsirengia uniformą ir apsimeta pareigūnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius