Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje kurjeris ne tik pamaitino klientus, bet ir padėjo draugui pavogti dviratį

Jaunas vilnietis trečiadienį savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo daugiabučių vaizdo kameromis užfiksuotais įrašais, kuriuose matomas „Bolt Food“ kurjeris ir kartu su juo automobiliu atvykęs dar vienas vaikinas. Užfiksuoti žmonės tą vakarą ne tik maitino išalkusius „Bolt Food“ klientus, bet ir sumanė nudžiauti koridoriuje stovėjusį dviratį.

Nuo vagių nukentėjęs vyras papasakojo, kad viskas įvyko antradienį, balandžio 12 dieną, apie 21.30 val. Vilniaus Naujojo Antakalnio rajone. Daugiabučio gyventojas grįžęs po treniruotės dviratį paliko rakinamoje laiptinėje, nors įprastai nešasi buto vidun, tačiau, kaip tyčia, jo paties žodžiais, šįkart nespėjo.

„Kaimynas pranešė, jog mano dviračiu paskubomis išvažiavo kitas žmogus, prieš tai apsitaręs su „Bolt Food“ kurjeriu. Iškart buvo pranešta policijai, kadangi kaimynas įsiminė automobilio numerius. Policija per pusvalandį atvažiavo. Taip pat kartu atvažiavo ir kurjeris. Tuo metu buvo parašytas pareiškimas dėl vagystės, nes kurjeris neprisipažino, nors viskas puikiai matėsi vaizdo įraše“, – pasakojo nukentėjusysis.

O vaizdo įrašas išties daug pasakantis. Čia matėsi, kad prie daugiabučio atvyko pilkos spalvos automobilis. Dėl kameros raiškumo galima lengvai įžiūrėti ir transporto priemonės markę, dar lengviau – į koridorių įėjusių „herojų“ veidus.

Kitą dieną vyras kreipėsi ir į „Bolt“ administraciją. Ši, savo ruožtu, atsiprašė žmogaus ir pažadėjo kuo greičiau išsiaiškinti, kuris asmuo buvo susijęs su šia vagyste, ir imtis atitinkamų veiksmų:

„Labai atsiprašau, kad taip nutiko ir kad leidome tokiam asmeniui tapti kurjeriu. „Bolt Food“ tokio elgesio netoleruoja ir netoleruos. Netrukus išsiaiškinsime, kuris tai buvo kurjeris, ir imsimės atitinkamų veiksmų, kad tai nepasikartotų. Jei turite papildomos informacijos, kuri galėtų padėti greičiau nustatyti šio asmens tapatybę – informuokite.

Noriu pridėti, kad jei informaciją jau perdavėte policijai, mes pasiruošę bendradarbiauti, jei tik to reikės“, – tikino atstovai.

Vilniaus apskrities VPK patvirtino, kad gavo pranešimą apie įvykį. Buvo informuota, kad pavogtas pranešėjo juodos spalvos dviratis „Cannondale“, o pats vagis atvyko su pilkos spalvos „Bolt“ įmonės automobiliu. Kur pasišalino – neaišku.

Dviračio vertė – 1500 eurų. Policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Kurjerio pagalba švarinamos laiptinės – „naujas“ vagystės būdas. Todėl nukentėję asmenys ragina aplinkinius būti budresnius ir saugoti ne tik savo, bet ir kitų daiktus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius