-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 04 /12:12

Vilniuje laikinai buvo uždaryta judrioji Ukmergės gatvė: „Skydas“ – dėl sprogmens

Sostinės Šeškinės rajone pirmadienį įvestas „Skydas“, dėl kurio buvo tekę įvesti ir laikinų ribojimų dalyje judrios gatvės. Kurį laiką vairuotojai negalėjo nei kilti, nei leistis nuo vadinamojo Šeškinės kalno: teko ieškoti aplinkkelių.
Temos iliustracija
Asociatyvi iliustracija: įvedus „Skydą“, kilti ir leistis nuo Šeškinės kalno laikinai neliko galimybės. / 15min archyvo nuotraukų koliažas

Apie 10 val. specialiosios tarnybos informuotos, kad sprogmuo aptiktas statybvietėje Siesikų g.

Netrukus (10.25 val.) nuspręsta skelbti „Skydo“ saugumo priemonių planą. Jo dalis – dalies Ukmergės g. uždarymas. Ribojimai palietė ir visuomeninį transportą bei jo keleivius.

Įvykio liudininku tapo vilnietis Vainius. Jis pasidalijo iš drono filmuota medžiaga su visais 15min skaitytojais.

VIDEO: Iš drono: Vilniuje rastas sprogmuo – kasant žemę užtikta sena bomba

Transporto srautas buvo laikinai nukreipiamas taip, kad vairuotojams nereikėtų leistis Ukmergės gatve nuo vadinamojo Šeškinės kalno.

Priešais statybvietę, kurioje aptiktas galimai pavojingas radinys, kaip tik kitoje Ukmergės g. pusėje, yra garsiojo niekaip nepastatomo Vilniaus stadiono sklypas.

„Uždarytas eismas Ukmergės g. ties Ozo g. viaduku, eismas nukreipinėjamas Ozo ir kitomis gatvėmis. Dėl sustabdyto eismo, į abi puses negali pravažiuoti 3G, 5, 24, 52, 56, 87 autobusai.
Esant galimybei rekomenduojame rinktis kitus maršrutus“, –„Facebook“ paskyroje savo klientus buvo informavę visuomeninio transporto eismo organizatoriai judu.lt.

Statybvietėje Siesikų g., esančioje palei pat Ukmergės g., senas sprogmuo buvo aptiktas kasant žemę. Kol įvykio vietoje darbavosi išminuotojai, statybininkams teko savo darbinius planus atidėti.

Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Įvykio vietoje
Atvaizdas iš „Waze“ programėlės/Įvykio vietoje

Apie 12.00 val. eismas šioje Ukmergės gatvės atkarpoje vėl buvo atnaujintas abiem kryptimis. Tuo metu statybvietę specialistai dar tikrino, nes radus vieną įtartiną daiktą, panašių radinių gali būti ir daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius