Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 08 /18:37

Sostinės Laisvės pr. – gausios policijos pajėgos: į stulpą rėžėsi visureigis, nukentėjo 3 vaikai

Bendrasis pagalbos centras (BPC) praneša apie nelaimę Vilniuje, į kurią atskubėjo neįtikėtinai gausios sostinės policijos pajėgos, mat pirminė informacija apie masinę avariją buvo netiksli. Vis dėlto padariniai skaudūs: sužeistos 3 mergaitės (maždaug 11 metų), laikinai nutrauktas visuomeninio transporto eismas. Nukentėjusiųjų gelbėjimo operacija – dramatiškame 15min skaitytojo vaizdo įraše.
Laisvės prospekte automobilis rėžėsi į apšvietimo stulpą
Įvykio vietoje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip buvo nurodoma pirminiame BPC pranešime, 17.31 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Laisvės prospekte, ties įvažiavimu į Erfurto gatvę susidūrė trys automobiliai, nukentėjo trys keleiviai.

VIDEO: Vaizdo įraše – visos tarnybos gelbėja po avarijos sunkiai sužeistą mergaitę

Tuo metu policija gavo dar dramatiškesnį, netikslų liudininkų pranešimą – aplinkiniams pasirodė, kad į avariją čia pateko net 4 automobiliai.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai (atsiųstos trys greitosios) ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Vilniaus apskrities policijos Operatyvaus valdymo skyriuje 15min sužinojo, kad šios avarijos metu buvo sužeisti trys visureigiu „Toyota“ vežti vaikai. Jie išvežti į ligoninę.

Liudininkų teigimu, itin sunkiai per avariją buvo sužeista viena paauglė. Nelaimės vietoje ji buvo be sąmonės, atvykęs reanimobilio ekipažas iš karto prijungė merginai lašelinę ir gyvybę palaikančią aparatūrą.

Po avarijos ties įvykio vieta sutriko troleibusų eismas. Nuo smūgio į stulpą ties stotele ant asfalto nukrito gatvės apšvietimo lempa. Į avarijos vietą buvo atvykusi gatvės apšvietimo tinklų avarinė tarnyba.

Žinoma, kad automobilį vairavo moteris. Neoficialiais duomenimis, vilnietė vežė tris mažametes. Tik viena iš šių mergaičių yra vairuotojos dukra. Eismo nelaimės aplinkybes aiškinasi Vilniaus kelių policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius