Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje liepsnojo automobiliai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiams teko gesinti 49 gaisrus bei atlikti 16 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre buvo traumuotas žmogus.
Sudegęs automobilis
Sudegęs automobilis / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Pirmadienį ryte apie 4 val. gaisras kilo Pagėgiuose, Žaliosios sodybos gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau buvo nudegęs. Gaisro metu taip pat sudegė namų apyvokos daiktai, dokumentai, o veidą apdegusi namo savininkė buvo perduota medikų globai. Gaisro priežastis – neatsargus rūkymas.

Apie 15.25 val. Marijampolėje, P. Armino gatvėje, užsidegė UAB „Atsaja“ priklausantis krovininis automobilis. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė elektros instaliacija, plastikinės detalės, o gaisras įsiplieskė dėl gedimų automobilio elektros instaliacijoje.

Apie 19 val. gaisras kilo Panevėžyje, Savitiškio gatvėje, UAB „Autometas“ priklausančioje naudotų automobilių aikštelėje. Atskubėjus ugniagesiams, čia degė išardytų automobilių dalys. Gaisro metu apdegė apie 20 kv. m sandėlio stogo dangos ir 10 kv. m sienų. Įvykis tiriamas.

Apie 19.50 val. Kaišiadoryse, T.Brazio gatvės daugiabučiame name, užsiliepsnojo pirmame aukšte esantis butas. Per gaisrą išdegė dalis prieangio sienų ir lubų, aprūko kambarys. Iš uždūmintų patalpų ugniagesiai evakavo 3 piliečius, o gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 20.25 val. gaisras kilo Rietavo savivaldybėje, Daugėdų kaime, individualiame gyvenamajame name. Gaisro metu išdegė dalis medinio perdengimo, visos patalpos buvo sulietos vandeniu. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 2.35 val. Šiauliuose, prie Gegužių gatvės, užsiliepsnojo sunkvežimis MAN. Per gaisrą išdegė vairuotojo kabina, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Maždaug po valandos Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, suliepsnojo du automobiliai: BMW ir Citroen. Atskubėjus ugniagesiams, abi mašinos jau skendėjo liepsnose, nuo jų pradėjo degti mūrinių sandėliukų medinis stogas. Gaisro metu automobiliai sudegė nepataisomai, apdegė ir buvo išardyta apie 50 kv. m sandėliukų stogo, keturiuose sandėliukuose apdegė sendaikčiai. Laimė, pavyko išgelbėti kitus 4 šalia stovėjusius automobilius. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius