-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 13 /22:07

Vilniuje liepsnojo medinis namas: kaimynai kaltina alkoholį mėgstančius gyventojus

Šeštadienio vakarą vilniečius ir miesto svečius išgąsdino virš pietrytinės miesto dalies pakilę juodi dūmai. Paaiškėjo, kad kilo gaisras mediniame name Rasų rajone.
Gaisras Vilniuje
Gaisras Vilniuje / 15min skaitytojo nuotr.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, 20.04 val.skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Sparno g. 13, atvira liepsna dega medinis namas.

VIDEO: Rasų rajone kilęs gaisras buvo matomas visame Vilniuje

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Atvykę į vietą ugniagesiai rado atvira liepsna degantį vienaaukštį medinį namą su palėpe. Per gaisrą palėpė sudegė visiškai, o pirmasis aukštas buvo smarkiai sulietas vandeniu.

Ugniagesiai, numalšinę liepsnas, liejo vandeniu dar teberūkstančius nuodėgulius, o kaimynai aptarinėjo įvykio priežastis. Name gyvena dvi šeimos.

Gyventojai tvirtina, kad gaisras galėjo kilti nuo vienos šeimos, kuri, anot jų yra asociali – nuolat girtauja. Jie teigė, kad neseniai netoliese degė ir automobilis. Ugniagesiai patvirtino, kad nuo ugnies žmonės nenukentėjo.

Dėl gaisro kaltinti kaimynai tvirtino, kad jie ramiai žiūrėjo televizorių, tačiau šis vienu metu jis išsijungė. Jie nekreipė dėmesio ir toliau miegojo. Tuomet pajuto, kad ugniagesiai varo visus iš namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius