Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje lyg škvalas prasiautęs „merso“ vairuotojas – jaunas ir jau praradęs teisę vairuoti

Šeštadienio rytą, kiek po 8 valandos, Vilniaus Rinktinės gatvėje užfiksuotas „Mercedes-Benz“ „šou“: užlėkęs ant šaligatvio jis „nušlavė“ viską, kas buvo pakeliui, ir be vienos padangos pasišalino. Netrukus apgadintas automobilis surastas. Pričiuptas ir galimai jį vairavęs vyras. Sekmadienį Vilniaus apskrities policija informavo, kad jau iki tol jis buvo praradęs vairuotojo teises dėl girtumo.
Rinktinės gatvėje medelius išvartęs „Mercedes-Benz“ automobilis
Rinktinės gatvėje medelius išvartęs „Mercedes-Benz“ automobilis / Skaitytojo Luko nuotr.

15min primena, kad šeštadienio rytą Rinktinės gatvėje lyg škvalas su „Mercedes-Benz“ šaligatviu prasiautęs, medelius išvartęs ir padangą pametęs vairuotojas buvo surastas netoli esančioje Sporto gatvėje.

Feisbuko grupės „Reidas Vilniuje“ nuotr./Vilniaus Rinktinės gatvėje „Mercedes-Benz“ „prasiautė“ lyg škvalas
Feisbuko grupės „Reidas Vilniuje“ nuotr./Vilniaus Rinktinės gatvėje „Mercedes-Benz“ „prasiautė“ lyg škvalas

Apgadintas automobilis dužusiu priekiniu stiklu buvo tvarkingai pastatytas tarp kelių transporto priemonių, o šalia pričiuptas ir akivaizdžiai girtas galimas jo vairuotojas.

Kaip dar šeštadienį 15min teigė Vilniaus apskrities policijos atstovas, vyras atsisakė pasitikrinti blaivumą, tikino „Mercedes-Benz“ nevairavęs. Automobilis buvo užrakintas, sulaikytasis raktelių neturėjo.

Sekmadienio rytą Vilniaus apskrities policija pateikė daugiau duomenų apie vairuotoją, kuris šeštadienio rytą šiurpino kitus eismo dalyvius.

Jis gimęs 1991 metais ir jau yra spėjęs prarasti vairuotojo pažymėjimą. Teisė vairuoti jam yra atimta, nes ir anksčiau vairavo minėtą automobilį būdamas neblaivus.

„Lapkričio 16 dieną policijos pareigūnams tikrinimo metu jam nustačius neblaivumo požymius, jis atsisakė tikrintis iškvėptame ore etilo alkoholio koncentracijos, taip vengė neblaivumo patikrinimo. Šiais savo veiksmais vairuotojas įtariamas padaręs nusikalstamą veiką, numatytą Baudžiamojo kodekso 281-1 str. 1 d.“, – informavo Vilniaus apskrities policija.

281-1 straipsnis skelbia apie transporto priemonių vairavimą, kai vairuoja neblaivus asmuo. Tas, kas vairavo automobilį būdamas neblaivus ir vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyti neblaivumo požymiai, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

15min žiniomis, „Mercedes-Benz“ vairuotojas ne tik ne kartą ir ne du baustas administracine tvarka, bet ir teistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius