Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniuje nufilmuota, kaip taksistas nelegalas ant variklio dangčio išveža jį stabdžiusį pareigūną

Penktadienį vykusio eilinio nelegalias taksi paslaugas teikiančių vairuotojų patikrinimo metu šalia Vilniaus oro uosto Savivaldybės viešosios tvarkos pareigūnas priėjo prie vieno asmens ir paprašė jo dokumentų, įrodančių vykdomą veiklą. „Taksistas“ patikino, kad dokumentus turi, tačiau jų neparodė, nes tokių iš tiesų neturi. Greitai įsėdęs į automobilį, vairuotojas pradėjo judėti iš patikrinimo vietos, tačiau mūsų pareigūnas savo kūnu užstojo automobilį, kad šis nevažiuotų, sostinės savivaldybės atstovai skelbia „Facebook“ paskyroje.
uzfiksuota-ant-kapoto-vezama-moteris-vilniaus-oro-uosto-teritorijoje
Užfiksuota akimirka

„Kaip matote šiame vaizdo įraše – ši kliūtis vairuotojui pasirodė nerimta, ir „taksistas“ pradėjo važiuoti su pareigūnu ant kapoto bei taip keliavo iki pat šalia esančio prekybos centro. Kelionės metu pareigūnas per raciją dar spėjo pranešti, kas vyksta tiek savo kolegoms viešosios tvarkos pareigūnams, tiek policijai“, – rašoma feisbuke.

VIDEO: Užfiksuotas ant kapoto vežamas viešosios tvarkos pareigūnas Vilniaus oro uosto teritorijoje

Vairuotoją sėkmingai pavyko sulaikyti, o jam už tokį pasipriešinimą patikrinimo metu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Labai džiaugiamės ir didžiuojamės mūsų pareigūno drąsa ir gera reakcija. Jis nesužalotas. Pats „taksistas“ irgi sako besigailintis savo poelgio, bet dabar jo veiksmus vertins atitinkamos institucijos“, – pažymima socialiniame tinkle.

Žadama, kad savivaldybės pareigūnai toliau tęs pradėtus darbus ir atkakliai gaudys nelegaliai taksi paslaugas teikiančius asmenis. Tik tikimasi, kad tokių ekstremalių situacijų, kaip ši, daugiau nepasikartos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius