Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje nuo policijos sprukęs girtas ir beteisis vairuotojas liko be draugo automobilio

Šeštadienio naktį Vilniuje sostinės policijos patruliams teko vaikytis ukmergiškių ekipažą, prie kurio vairo sėdėjo įkaušęs ir vairuotojo pažymėjimo netekęs vyras.
Įvykio vietoje
Bėglys buvo sustabdytas Šeškinės gatvėje / 15min/Pauliaus Ramanausko nuotr.

Pirmiausia, policijos pareigūnai vairuotoją bandė sustabdyti Geležinio Vilko gatvėje, kur išsirikiavę stabdė automobilius ir tikrino, ar kažkurio iš jų vairuotojas nėra įkaušęs.

Tikriausiai supratęs, kad sustojus alkotesterio išvengti nepavyks, „Volvo“ vairuotojas pralėkė pro visus jį stabdžiusius pareigūnus ir padidinęs greitį nulėkė Šeškinės mikrorajono link.

Jam iš paskos leidosi keletas policijos pareigūnų ekipažų, tarp kurių buvo ir sostinės patrulių būrio vadas Jonas Davidonis.

Kad nepamestų iš akiračio Ukmergės gatvėje įsibėgėjusio pažeidėjo pareigūnams teko gerokai spustelėti akseleratoriaus pedalą – bėglių ekipažas buvo pasiekęs apie 150 km/val greitį.

Po keliolikos minučių gaudynių bėglys suprato, jog ant kulnų minančių policijos ekipažų atsikratyti nepavyks, todėl pakluso pareigūnų reikalavimui sustoti Šeškinės gatvėje, prie viaduko.

Paaiškėjo, kad prie „Volvo“ vairo sėdėjęs 26 metų vyras buvo ir įkaušęs, ir neturėjo vairuotojo pažymėjimo – pastarasis dokumentas iš jo buvo atimtas jau anksčiau.

Dėl to bėglio vairuotas automobilis buvo nutemptas į saugojimo aikštelę, nepaisant to, kad jis priklausė ne įkaušusiam vairuotojui, o šalia sėdėjusiam keleiviui.

Teismas spręs, ar verta šį „Volvo“ konfiskuoti, o policijos pareigūnai jau išrašė automobilio savininkui protokolą už tai, kad perdavė automobilį įkaušusiam ir teisės vairuoti neturinčiam vyrui.

Tiesa, bėglių ekipažą užfiksavo ir Ukmergės gatvėje stovinti greičio matuoklė, todėl šiai ukmergiškių kompanijai vizitas Vilniuje turėtų įsiminti ilgam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius