-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje nustatyti du neteisėti spalvotųjų metalų supirkimo atvejai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio ir Valstybinės mokesčių inspekcijos pareigūnai, vykdydami priemonę „Metalai“, kartu su AB „Lesto“ ir AB „Teo“ atstovais atliko netikėtus patikrinimus metalų laužo atliekų supirktuvėse bei garažų masyvuose.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Priemonės metu nustatyta, kad 46-erių V.S. garaže supirkinėja metalo laužą, nors leidimo šiai veiklai neturi. Patikrinus garažą, rasta ir paimta 29 kg neteisėtai supirkto metalo laužo. 

Patikrinus metalo supirkimo įmones, vienoje jų nustatyta, kad įmonės vadybininkas 31-erių K.V. (gimęs 1982 m.) neteisėtai superka varinius laidus ir kontaktus, kurie įtraukti į draudžiamų supirkti netauriųjų metalo laužo ir atliekų sąrašą.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, dėl nustatytų pažeidimų pradėtos administracinių teisės pažeidimų teisenos pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 173 str. (Neteisėtas vertimasis komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla) ir 193² str. (Netauriųjų metalų laužo ir atliekų, įtrauktų į draudžiamų supirkti netauriųjų metalų laužo ir atliekų sąrašą, supirkimas ar netauriųjų metalų laužo ir atliekų supirkimo, apskaitos ir saugojimo tvarkos pažeidimas).

Vilniaus apskrities VPK nuotr./Metalai
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Metalai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius