-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje pakeliui į mokyklą išprievartauta 14-metė

Pirmadienio rytą sostinės Lazdynų mikrorajone ginkluotas užpuolikas išprievartavo į mokyklą einančią paauglę.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.

Pirmadienio rytą didelės Vilniaus policijos pajėgos ieško į mokyklą ėjusios mergaitės prievartautojo. Nusikaltimas įvykdytas apie 8.45 val. Vilniuje, Lazdynuose. Į mokyklą einančią 14-metę maždaug 25 metų vyras užpuolė miškelyje. Grasindamas peiliu jis moksleivę išprievartavo oraliniu būdu ir pabėgo, rašo delfi.lt.

Nukentėjusioji skriaudiką apibūdino kaip „purviną arba tamsaus gymio“, su smurto žymėmis ant veido. Paauglė įsidėmėjo, kad prievartautojas buvo apsirengęs sportiniais drabužiais.

Papildyta 10.59 val. Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas papildomai pranešė, kad pareigūnai gavo pranešimą apie seksualinį nusikaltimą prieš nepilnametę ties Architektų gatvės 85-uoju numeriu pažymėtu daugiabučiu.

Nukentėjusiajai kelią pastojo vaikinas (iš pažiūros – apie 20 m.), po akimi turėjęs mėlynę, apsirengęs tamsiais sportiniais rūbais. Jo kelnės buvo su baltomis juostelėmis. Pagrasinęs peiliu, nusikaltėlis merginą nusitempė į gretimai esantį miškelį ir seksualiai išprievartavo. Įtariamojo ieško ne tik policininkai, bet ir kinologai su tarnybiniais keturkojais. Įvykis tiriamas.

15min.lt primena, kad beveik identiškas nusikaltimas rugsėjo 16-osios vakarą įvykdytas sostinės Šeškinės mikrorajone, Gelvonų gatvėje. Tąsyk autobusų stotelėje peiliu ginkluotas 20-25 metų užpuolikas taip pat nusitempė 19 metų merginą į atokesnę vietą ir ją išprievartavo oraliniu būdu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius