Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniuje pareigūnai sunaikino daugiau nei toną nelegalių alkoholio gaminių

Trečiadienį, gegužės 18 d., Vilniuje, Kauno apskrities VPK pareigūnai sunaikino daugiau nei toną nelegalaus alkoholio gaminių. Nelegalūs alkoholio gaminiai buvo sunaikinti prižiūrint specialiai iš kelių institucijų atstovų sudarytai komisijai.

Sunaikinti įvairūs nelegalaus alkoholio gaminiai – naminės degtinės, alaus, sidro, vyno ir kiti alkoholio gaminiai, kurie į pareigūnų rankas pateko iš įvairių Kauno apskrities vietų.

Nelegalaus alkoholio naikinimas – ilga ir sudėtinga procedūra, jis sandėliuojamas ir naikinamas tik tada, kuomet tokį sprendimą priima teismas. Alkoholio naikinimo procesą taip pat prižiūrėjo Policijos Departamento Imuniteto valdybos, Valstybinės mokesčių inspekcijos, Vilniaus teritorinės muitinės, UAB „Bioineksas“, Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos atstovai.

Tai – antras nelegalaus alkoholio naikinimas šiemet, pirmąjį kartą buvo sunaikinta apie 10 tonų nelegalių alkoholio gaminių.

Kauno apskrities VPK pareigūnai nelegalaus alkoholio naikinimus atlieka bent kartą per ketvirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius