Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje pašalpų išmokėjimo diena praėjo neramiai

Savaitgalį Vilniaus rajono policijos komisariate pradėti 4 ikiteisminiai tyrimai dėl smurto artimoje aplinkoje. Nors tokio pobūdžio pranešimų rajono policijos komisariato pareigūnai registruoja kone kasdien, tačiau pašalpų dieną jų skaičius išauga – po išgertuvių kilę konfliktai kaip įprasta malšinami smurtu.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šeštadienį apie 19.30 val. Avižienių seniūnijoje, Avižienių kaime, neblaivus trisdešimt septynerių vyras mažamečių vaikų akivaizdoje įžeidinėjo trisdešimt vienerių sutuoktinę, ją stumdė. Moteris patyrė fizinį skausmą.

Apie 10 val. pareigūnai vyko į Rukainių seniūniją, Savičiūnų kaimą. Neblaivus trisdešimt vienerių sugyventinis ne tik sumušė savo vienmetę sugyventinę bei jos šešiasdešimt ketverių motiną, bet ir grasino jas nužudyti.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad sekmadienio naktį Nemėžio seniūnijoje, Skaidiškių kaime, keturiasdešimt penkerių moterį sumušė neblaivus penkiasdešimtmetis vyras. Apie 14.30 val. Pagirių seniūnijoje, Pagirių kaime, neblaivus sugyventinis grasino nužudyti dvidešimt septynerių sugyventinę, ją sumušė, smaugė.   

Savaip penktadienį „atšventė“ ir trys nepilnamečiai. Apie 14 val. Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio Maišiagalos policijos nuovados pareigūnams pranešta, kad autobusų stotelėje šalia „Maximos“ parduotuvės, Maišiagalos seniūnijoje, Maišiagaloje, pastebėti trys neblaivūs jaunuoliai. Šešiolikmečiui (gim. 1997 m.) pareigūnai nustatė 1,90 promilės girtumą, penkiolikmečiui (gim. 1998 m.) - 1,29 promilės girtumą, dvylikamečiui (gim. 2000 m.) - 1,36 promilės girtumą. Dvylikametis dėl apsinuodijimo alkoholiu išvežtas į ligoninę. 

Girtų nepilnamečių iki šešiolikos metų pasirodymas viešosiose vietose, taip pat jų gėrimas alkoholinių gėrimų užtraukia baudą tėvams arba globėjams (rūpintojams) nuo 50 litų iki 100 litų. Dvylikamečio tėvams teks atsakyti už tėvų valdžios nepanaudojimą ar panaudojimą priešingai vaiko interesams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius