Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje penktadienį – dar viena BMW ir VW avarija

Sostinės Geležinio Vilko gatvėje susidūrė BMW ir VW. Dar viena tų pačių markių automobilių avarija penktadienio popietę jau buvo įvykusi Nemenčinės plente.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo nuotr.

Apie eismo įvykį magistralinėje Geležinio Vilko gatvėje 15min pranešė jo liudininkas.

Avarija įvyko penktadienį apie 17.30 val.

Skaitytojų nuotraukose ir filmuotoje medžiagoje matyti, kad 3-osios serijos BMW universalas ir mikroautobusas „Volkswagen Multivan“ susidūrė už tilto per Nerį prie Lietuvos Edukologijos universiteto, ties nuvažiavimu į A.Goštauto gatvę palei „Circle K“ degalinę.

VIDEO: Liudininko užfiksuota BMW ir VW avarija Vilniaus Geležinio vilko gatvėje

Teigiama, kad už avariją yra atsakingi iš esmės abu vairuotojai, nes VW mikroautobusas per tiltą lėkė labai greitai, o BMW vairuotojas atliko neapdairų manevrą. Reklamine medžiaga apklijuoto „Volkswagen“ vairuotojas skubėjo antrąja juosta ir, sprendžiant iš greičio, planavo Geležinio Vilko gatve važiuoti tunelio ties Seimu link. Tuo metu BMW neužtikrintai judėjo trečiąja juosta ir paskutiniu momentu nutarė rikiuotis dešiniau, kad patektų į nuovažą. Būtent šią akimirką BMW ir VW trajektorijos susikirto.

BMW liko nublokštas ant žaliosios vejos už važiuojamosios dalies ribų.

Tikslių duomenų, kaip šios avarijos metu nukentėjo žmonės, bent kol kas nėra. Tačiau, pasak liudininkų, bent vienam asmeniui iš sudaužytų transporto priemonių prireikė medikų pagalbos.

Kitas 15min skaitytojas šio penktadienio popietę buvo pranešęs, kad tų pačių vokiškų markių automobiliai Vilniuje buvo susidūrę ir Nemenčinės plente.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius