-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 23 /15:22

Vilniuje per klaidą pradėta prekybos centro „Europa“ evakuacija

Sostinės Konstitucijos prospekte, antradienio popietę suveikus priešgaisrinei signalizacijai, prasidėjo prekybos centro „Europa“ lankytojų evakuacija. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad tai techniniai nesklandumai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininko Pavelo B. nuotr.

Įvykio liudininkas Pavelas B. 15min.lt informavo, kad apie 14 val. prekybos centro „Europa“ lankytojai saugumo sumetimais buvo išprašyti į lauką.

Tačiau netrukus evakuacija buvo nutraukta, žmonėms vėl leista grįžti į pastatą Konstitucijos prospekte.

Paaiškėjo, kad įvyko techninė klaida – nepagrįstai suveikė priešgaisrinio pavojaus signalizacija. Nei Vilniaus policijai, nei ugniagesiams gelbėtojams prekybininkai apie šį incidentą nepranešė.

Antradienį popiet prekybos centro atstovai išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad priešgaisrinė sistema „Europos“ prekybos centre įsijungė sureagavusi į galimą pavojų vieno iš nuomininkų patalpose. Įdėmiai patikrinus patalpas gaisro židinys nebuvo rastas, todėl prekybos centre buvusių žmonių evakuacija atšaukta ir grįžta prie įprasto prekybos centro darbo ritmo.

Antradienį nerimą vilniečiams kėlė ir įvykiai prie parduotuvės „Ikea“, kur, kaip pasakojo 15min.lt, vyko priešgaisriniai mokymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius