Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje siautėja moterų sukneles kilnojantis ir jas grabaliojantis gašlūnas?

Teigiama, jog sostinės Žirmūnų mikrorajone dailiosios lyties atstoves terorizuoja tvarkingas, neįtartinas, tamsaus gymio, violetinius marškinėlius vilkėjęs vyriškis.
Aukštakulniai
Aukštakulniai / Photos.com nuotr.

Į naujienų portalo redakciją kreipėsi vilnietė, kuri teigia nenorinti likti abejinga visuomenės iškrypimams.

Moteris siūlė išplatinti žinutę apie Vilniuje pradėjusį (o gal ir iš seniau tęsiantį) savo maniakiškus žygius asmenį. Skaitytoja viliasi, kad viešumas padės daugeliui moterų išvengti nemalonių akistatų su neaiškios psichikos vyriškiu.

„Mano akistata su psichologinių problemų turinčiu asmeniu įvyko grįžtant namo iš darbo, praeitą ketvirtadienį, liepos 14 dieną, apie 19 val., Žirmūnų mikrorajono viename iš Minties gatvėje esančių daugiabučių laiptinių.

Grįždama namo pastebėjau jauną vyriškį, sėdintį netoli daugiabučio namo.

Berenkant durų spynos kodą, vyriškis ramiai priėjo ir palūkuriavęs kol atrakinsiu duris įėjo kartu. Įtarimų nesukėlė, nes atrodė tvarkingai ir padoriai. Tačiau pajutau, kad galbūt ne viskas gerai, kai juodbruvas, ne stambaus sudėjimo, vidutinio ūgio vyriškis nė nebandė manęs pralenkti laiptinėje, o sekė įkandin. Pagreitinus žingsnį, jis jį pagreitino taip pat. Pajutusi realų pavojų nusprendžiau iki buto durų neiti, o stoti akistaton ir ruoštis savigynai. Tačiau jis buvo greitesnis: pajutau, kaip kilstelėjo mano suknelę ir pabandė mane liesti. Tai pajutusi pradėjau ant jo šaukti, jis tuo tarpu netruko sprukti laiptais žemyn. Grįžusi namo paskambinau pagalbos telefonu 112, norėdama pranešti apie abejotinos psichikos asmenį, mane užpuolusį namo laiptinėje, tačiau policijos ekipažo iškviesti bent apžiūrėti mikrorajono ar jo dalies nepavyko, nes, anot jų, per vėlai kreipiausi – buvo praėję 10 minučių nuo užpuolimo.

Taigi, noriu atkreipti moterų dėmesį, kad pagalbos kreiptųsi kaip įmanoma greičiau, nes 10 minučių intervalas gali pagalbos nebeprišaukti“, – pasakojo ir patarė nukentėjusi vilnietė, pageidavusi likti anonime (redakcijai vardas ir pavardė žinoma – red. past.).

Anot 15min.lt skaitytojos, aplinkiniams pasakojusi apie šią nemalonią ir daug baimės sukėlusią akistatą ji sužinojo, kad galimai tas pats maniakas neseniai buvo užpuolęs dar vieną auką.

„Tame pačiame Žirmūnų mikrorajone, tik Tuskulėnų gatvėje, viename iš daugiabučių panašios išvaizdos vyriškis užpuolė mano pažįstamą merginą, taip pat grįžtančią iš darbo apie 19 val. vakaro. Jokių įtarimų nesukėlė, nes atrodė tvarkingai apsirengęs, nesinervino, ar kokiais kitais veiksmais neišdavė nešvarių kėslų. Įleistas sekė įkandin ir ėmęsis tų pačių veiksmų – pabėgo“, – teigia vilnietė.

Ji nurodė tokius vyriškio požymius: tamsaus gymio, tamsių plaukų, ne stambaus kūno sudėjimo, vidutinio ūgio.

Kitos įstrigusios detalės: tarp pirštų suko raktus, panašius į mašinos, vilkėjo ryškios (violetinės) spalvos marškinėliais.

„Tikiuosi, padėsite įspėti žmones atkreipti dėmesį į šalia namų laiptinių lūkuriuojančius asmenis, ir galbūt taip save apsaugoti nuo gresiančios nelaimės ar nemalonios akistatos. Tikiu, kad nebijojimas garsiai kalbėti apie tokius atvejus gali prislopinti asmenų, turinčių neabejotinų psichologinių problemų, veiklą. O žinojimas potencialias aukas privers būti budresnes ir stebėti aplinką“, – viliasi Žirmūnų gyventoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius