Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje siautėjusiam automobilių maniakui policininkai atspardė užpakalį?

Į incidentą pakliuvęs, svetimu automobiliu iš įvykio vietos sprukęs ir naujų avarijų sukėlęs vyras pasijuto sumuštas pareigūnų.
Greitoji pagalba
Greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Savaitgalį naujienų portalo 15min.lt pasakota neįtikėtina istorija apie mieste siautėjusį automobilių maniaką turi tęsinį.

Trisdešimtmetis vilnietis V.B. į incidentą sekmadienio naktį pakliuvo vairuodamas nuosavą mašiną. Pasinaudodamas sumaištimi jis šoko į svetimą mašiną ir spruko, bet padarė dar vieną avariją.

Pirmadienį Policijos departamentas pranešė, kad šis vyras pasijuto sumuštas pareigūnų.

Teigiama, kad sulaikomas vilnietis priešinosi policininkams. Sulaikytasis buvo atvesdintas į Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto 6-ąjį policijos komisariatą, ten jis pradėjo skųstis skausmais.

Sumušė sėdmenis ir veidą

Sekmadienio rytą, 8 val. 30 min., V.B. buvo pristatytas į Vilniaus ligoninę, kur paaiškino, kad naktį 6-ojo komisariato patalpose jį sumušė policijos pareigūnai. Medikai nustatė vyriškiui sėdmenų ir veido sumušimų.

Suteikus medicinos pagalbą V.B. uždarytas į areštinę.

Chaotiški nakties įvykiai

Kaip jau pasakojo 15min.lt, sekmadienį šiek tiek po 1 val. Ukmergės ir Gabijos gatvių sankirtoje susidūrė automobilis VW Passat, vairuojamas energingojo V.B., ir SAAB, vairuojamas M.K. (gim. 1973 m.).

Po susidūrimo tarp vairuotojų kilęs konfliktas peraugo į muštynes. Pamatę incidentą, skirti mušeikų sustojo pro šalį važiuojantys žmonės. Tarp jų buvo ir automobilio VW Passat vairuotojas M.Ž. (gim. 1982 m.).

Kažkurią akimirką pirmojo automobilio VW Passat vairuotojas V.B. sėdo į greta sustojusį vilniečio M.Ž. to paties modelio automobilį ir nuvažiavo į Gabijos gatvę.

Čia vyriškis nesuvaldė svetimos mašinos – apdaužė šalikelėje stovinčius automobilius VW Polo bei Pontiac ir buvo sulaikytas. Jo organizme po įvykio aptikta 1,08 promilės alkoholio.

Vilniaus policija dėl šio incidento pradėjo net kelis tyrimus. Kelių policija pradėjo tyrimą dėl avarijų, o kriminalinės policijos pareigūnai – dėl automobilio vagystės. Po V.B. skundo teko pradėti ir naują tyrimą – ar pareigūnai neviršijo įgaliojimų taikydami fizinę prievartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius