Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje su įkalčiais sulaikytas butų vagis: rado atrakintas duris ir čiupo rankinę

Pareigūnams išsamiai išanalizavus sostinėje daromus nusikaltimus, paaiškėjo, kad padaugėjo vagysčių iš butų. Kriminalistai ėmėsi darbo ir rezultato ilgai laukti nereikėjo.
Sulaikytas įtariamasis
Sulaikytas įtariamasis / Kadras iš filmuotos medžiagos

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai su įkalčiais sulaikė ne vienąkart už tuos pačius nusikaltimus teistą vyrą (gimusį 1984 m.).

Ketvirtadienį, apie 16 val. 30 min. Šnipiškių rajone kriminalistai pastebėjo įtartiną vyrą, stoviniuojantį prie vieno daugiabučio namo laiptinės ‒ vos tik prasivėrė laiptinės durys, pastarasis mikliai įsmuko į laiptinę, jam įkandin ir pareigūnai.

Vyras buvo sulaikytas išbėgęs iš 7 aukšto buto, rankose nešinas moteriška pinigine. Sulaikytasis kriminalistams prisipažino, kad tikrino visų laiptinėje esančių butų duris ir įsmuko į neužrakintą butą, nors girdėjo, jog tuo metu bute, virtuvėje, vaikšto šeimininkai.

34 metų vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę, penktadienį praneša Vilniaus apskrities VPK atstovai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.).

Sostinės Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis vyras yra padaręs ne vieną vagystę visoje Lietuvoje, todėl prašo piliečių, nukentėjusių ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą tel. (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132.

Pareigūnai įspėja atsakingai saugoti savo turtą – visuomet rakinti savo buto duris, net jeigu kažkas ir yra namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius