Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sučiupti keli asmenys su nemenku narkotikų kiekiu

Vasario 16-osios naktį Vilniuje pareigūnai sulaikė ne vieną asmenį, pas kurį rastas vargu ar asmeniniam naudojimui skirtas narkotikų kiekis.
Policija
Policija / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Po vidurnakčio Vilniuje, Iešmininkų gatvėje, per patikrinimą pas vyrą (gim. 1990 m.) odiniame baltos spalvos dėkle buvo surasti septyni plastikiniai maišeliai su baltos spalvos milteliais, o piniginėje buvo rastas vienas plastikinis maišelis su baltos spalvos milteliais viduje – galimai narkotine medžiaga. Įtarus nusikaltimu, vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Po valandos Trakų gatvėje paviršutinės asmens apžiūros metu vyro (gim. 1984 m.) piniginėje rastas plastikinis maišelis su galimai narkotinėmis medžiagomis, taip pat keturios kapsulės su nežinoma medžiaga. Įtarus nusikaltimu, vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dar po valandos toje pačioje Iešmininkų gatvėje per patikrinimą pas vyrą (gim. 1998 m.) buvo rasta 3 plastikiniai maišeliai su viduje esančiais šviesios spalvos milteliais, galimai narkotine medžiaga, pas vyrą (gim. 2000 m.) buvo rastas plastikinis užspaudžiamas maišelis, kurio viduje buvo 23 vnt. tablečių, galimai narkotinių medžiagų. Įtarus nusikaltimu, vyrai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius