Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sudegė trys automobiliai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 44 gaisrus bei atliko 17 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre nukentėjo 2 žmonės.
Sudegusio automobilio ratas
Sudegusio automobilio ratas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie 15 val. Kaune, Savanorių prospekte, apleistame pastate užsiliepsnojo skudurai. Atskubėję ugniagesiai, viduje rado, apdegusį koją, 47-erių metų vyrą ir kitą 46-erių metų pilietį, kuriuos greitosios pagalbos medikai nuvežė apžiūrai į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Pirmadienį anksti ryte apie 4.10 val. gaisras kilo Prienų rajone, Alšininkų kaime stovėjusiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira ugnimi, tad jo bei viduje buvusio turto išgelbėti nepavyko. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 11.40 val. Kėdainių rajone, Gudžiūnų kaime, nuo įkaitusio kamino užsidegė prie pradinės mokyklos – darželio pastato pristatytos katilinės stogas. Atskubėjus ugniagesiams, mokytojai vaikus iš mokyklos jau buvo išvedę į lauką. Per gaisrą apdegė dalis katilinės stogo, o jo priežastis – krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimai.

Apie 15.20 val. Vilniuje, Ozo gatvėje, užsiliepsnojo individualiai įmonei „Dionizas“ priklausantis 2004 metų gamybos automobilis Peugeot 307. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius. Įvykis tiriamas.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 40 min. po vidurnakčio Vilniuje, A. P. Kavoliuko gatvėje esančiame garažų masyve, tarp garažų suliepsnojo 2 lengvieji automobiliai Honda Preluda, tarp kurių atstumas buvo apie 10 metrų. Per gaisrą išdegė abiejų mašinų variklio skyriai ir salonai, apdegė šalia stovėjusio garažo siena. Ir šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius