Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje suimtas paskutinis įtariamasis „agurkinių“ gaujos narys

Vilniaus miesto apylinkės teismas ketvirtadienį trims mėnesiams leido suimti Andrių Petkauską, vieną iš įtariamųjų Kauno „agurkinių“ organizuotos grupuotės byloje, BNS pranešė teismo atstovė spaudai Airinė Šerelytė
Antrankiai
Antrankiai / 123rf.com

Trečiadienį teismas leido suimti penkis įtariamuosius.

Organizuotos nusikalstamos grupuotės vadeiva Saulius Velečka, grupuotės nariai Algimantas Ringaila ir Norbertas Tučkus suimti trims mėnesiams.

Tadą Petrošių ir Darių Petkauską leista suimti dviem mėnesiams.

Per policijos ir prokuratūros operaciją antradienį buvo sulaikyti pagrindiniai ir svarbiausi Kauno „Agurkinių“ organizuotos nusikalstamos grupuotės lyderiai ir nariai.

Sulaikymai bei kratos nutraukė vienos iš pavojingiausių Lietuvoje, šalies ir tarptautiniu mastu veikusios organizuotos nusikalstamos grupuotės vykdytą nusikalstamą veiklą, teigiama policijos pranešime.

Kriminalinės policijos biuro viršininko pavaduotojas Andžejus Roginskis sakė, kad ši grupuotė žinoma Lietuvos policijos partneriams ne tik Europos Sąjungos valstybėse. Ji dažniausiai versdavosi narkotikų platinimu.

Sulaikytiems asmenims įteikti pranešimai apie įtarimus dėl nusikalstamo susivienijimo veiklos, neteisėto disponavimo labai dideliais kiekiais narkotinių ir psichotropinių medžiagų, jų pirmtakais, neteisėto praturtėjimo ir kitų nusikaltimų padarymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius