Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sukčiai klastojo dokumentus, kad apsirūpintų kava

Sostinės policija pričiupo du sukčius, kurie apsimetinėjo realių kompanijų atstovais ir klastojo dokumentus, o už didelius kiekius užsakytos kavos nesumokėdavo. Aiškinamasi, ar naudodamiesi šiais triukais įtariamieji neapgavo ir kitų bendrovių.
Pareigūnų konfiskuota kava
Pareigūnų konfiskuota kava / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip 15min informuoja Vilniaus apskrities policija, Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai iš didmenine prekyba maisto produktais užsiimančios bendrovės gavo pranešimą, kad nenustatyti asmenys, pasinaudodami suklastotais dokumentais ir tapatybėmis, dažnai užsakinėja kavos prekių ir už jas nesumoka.

Policijos duomenimis, prekės buvo užsakomos pasinaudojant realiai veikiančių bendrovių duomenimis ir rekvizitais, nors šios bendrovės tokių užsakymų nedarė ir apie juos nieko nežinojo.

Atlikus procesinius ir kriminalinės žvalgybos veiksmus, pareigūnai sulaikė M.R. ir D.V., įtariamus šios nusikalstamos veikos padarymu. Jiems pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo – sulaikytiesiems gresia bauda arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Sostinės policijos pareigūnai aiškinasi, ar minėti įtariamieji nėra padarę kitų panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius