-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sulaikyta kišenvagystėmis įtariama jauna moteris

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai praėjusį penktadienį vykdė tikslinę policinę priemonę, kuria siekė išaiškinti kišenvagysčių atvejus.
Įtariamoji E.S. (gimusi 1985 m.)
Įtariamoji E.S. (gimusi 1985 m.) / Vilniaus policijos nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, apie 16 val. pastebėta, kad iš 14-ojo maršruto troleibuso, vykstančio Saulėtekio alėjos link, išlipo pilietė E.S. (gimusi 1985 m.) – policijai gerai žinoma kišenvagė. Policijos pareigūnai paprašė keleivių pasitikrinti, ar nėra dingę jų daiktai.

Troleibusu važiavusi studentė pastebėjo, kad iš jos palto kišenės yra dingęs mobiliojo ryšio telefonas. E.S. buvo sulaikyta jau spėjusi įlipti į 53-iojo maršruto autobusą, kuriame pasikėsino slapčia atsegti keleivės rankinę.

Pas E.S. buvo rastas iš studentės pavogtas telefonas.

Dėl kišenvagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai turi pagrindo manyti, kad E.S. gali būti padariusi daugiau kišenvagysčių ar kitų nusikaltimų, todėl apvogtus ir įtariamąją atpažinusius nukentėjusiuosius prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais (8 5) 271 6053, 271 6132 arba 271 6007.

Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas už svetimo turto pagrobimą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystę) numato baudą arba areštą, arba laisvės apribojimą, arba laisvės atėmimo bausmę iki šešerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius