-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniuje sulaikytas degalinių apiplėšimais įtariamas asmuo

Pirmadienį Vilniuje, Šeškinės gatvėje, Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, padedami Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnams, sulaikė marijampolietį G.D. (gim. 1967 m.). Vyriškis įtariamas kelių degalinių apiplėšimu. Šiuo metu įtariamasis yra laikomas Marijampolės policijos areštinėje, praneša Policijos departamentas.
Kauno apskrities pareigūnai varžosi dėl geriausio viešosios policijos patrulio ir apylinkės inspektoriaus titulo
Antrankiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Policijos departamentas primena, kad vien šį savaitgalį šalyje, įvairiuose šalies miestuose buvo apiplėštos devynios degalinės ir iš jų pagrobtos įvairios pinigų sumos. Šiems nusikaltimams išaiškinti buvo sutelktos didžiulės kriminalinės policijos pajėgos ir operatyviai buvo nustatytas ir sulaikytas vienas iš šiais nusikaltimais įtariamų asmenų.

Įvairiuose šalies komisariatuose pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal požymius nusikaltimo, numatyto LR baudžiamojo kodekso 180 str. 2 d. Pareigūnai toliau aktyviai dirba aiškindamiesi kitus nusikaltimus. Už tokį nusikaltimą įstatymai numato laisvės atėmimą iki 7 metų.

Jau šį ketvirtadienį Policijos departamento pareigūnai susitiks su Lietuvos naftos produktų prekybos įmonių asociacijos vadovais ir aptars degalinių apsaugos bei aktyvesnio bendradarbiavimo aspektus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius