Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sulaikytas narkotikų platintojas

Vilniaus policija sostinės priemiestyje Grigiškėse sulaikė narkotikų platintoją. Pas jį rastas nemažas kiekis narkotikų, taip pat aptikta daiktų, kuriuos narkomanai keitė į kvaišalus.
Pinigai už kvaišalus
Pinigai už kvaišalus / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, ketvirtadienį, apie 23.50 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai Grigiškėse pastebėjo iš namo laiptinės išeinantį įtartinai atrodantį vyriškį, rankose laikantį rankinį laikrodį.

Vyriškis – 1973 m. gimęs G.G. – patruliams paaiškino, esą, laikrodis neveikia, būtina keisti jo bateriją. Apžiūrėję laikrodį pareigūnai nustatė, kad ORIENT mechanizmas užvedamas rankos judesiais, jokių baterijų jam nereikia. Be to, laikrodžio apyrankės dydis aiškiai netiko G.G. riešui.

Patyrę Patrulių rinktinės vyrai suprato, kad narkomanams būdingos išvaizdos vyriškis, veikiausiai, ketino laikrodį iškeisti į narkotikus. Apžiūrėję namo laiptinę, jie penktajame aukšte pastebėjo jaunuolį, rankose laikantį plastikinį maišelį. Artėjančių žingsnių jis neišsigando – akivaizdu, laukė sutarto susitikimo.

Išvydęs policiją jaunuolis skubėjo pasislėpti bute, priešinosi jį sulaikantiems pareigūnams, todėl buvo sutramdytas elektros impulsiniu prietaisu.

Sulaikytas ir surakintas antrankiais Ž.M. (gim. 1987 m.), kurio turėtame plastikiniame maišelyje rasti šviesios spalvos milteliai, prisipažino namuose turintis daugiau narkotikų. Po lova, biriems produktams skirtame inde jis saugojo polietileninį maišelį su milteliais, elektronines svarstykles, šaukštą (ant jo matėsi miltelių liekanos), didelį kiekį uždaromų nedidelių plastikinių maišelių.

Dar vienas plastikinis maišelis su milteliais (Ž.M. prisipažino, kad tai – amfetaminas) rastas viryklės stalčiuje; spintoje buvo atskiros tabletės, tablečių pakuotė ir maišelis su tablečių trupiniais. Ž.M. neslėpė jog tai – ekstazio tabletės.

Dar vieną maišelį su heroinu prekeiva narkotikais slėpė trumpikėse.

Įtariamasis parodė ir daiktus, kuriuos buvo iškeitęs į narkotikus – 5 mobiliojo ryšio telefonus („Nokia 7260“, „Nokia 7250i“, „Motorola W375“, „Motorola C261“, nenustatyto modelio „Sony Ericsson“), muzikos grotuvą iPod.

Atliekamas tolesnis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius