-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sulaikytas telefono vagis ir jaunuoliai, su pavogtu šiukšlių konteineriu sudaužę viešojo transporto stotelę

Vilniaus policija sulaikė jaunuolius, pavogusius šiukšlių konteinerį ir juo sudaužiusius viešojo transporto stotelės paviljoną, bei vaikiną, iš praeivio pavogusį mobilųjį telefoną.
Penktadienį, spalio 1-ąją, minint Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną, Kauno senjorai miesto autobusais ir troleibusais galės keliauti nemokamai.
Asociatyvinė nuotr.: viešojo transporto stotelė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gegužės 2 d. 00.45 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnams buvo pranešta, kad Vilniuje, iš Kalvarijų g. 296 namo kiemo keturi jaunuoliai pavogė šiukšlių konteinerį, jį išstūmė į kelią ir juo sudaužė viešojo transporto stotelės paviljoną. Žinodami liudytojo nupasakotus įtariamųjų požymius, pareigūnai netrukus sulaikė E.K. (gimusį 1993 m.), K.T.J. (gimusį 1994 m.) ir M.D. (gimusį 1995 m.).

Gegužės 1 d. 15.20 val. į policijos patrulius Vilniuje, Kalvarijų g. kreipėsi vyriškis. Jis paaiškino, kad prieš kelias minutes 3 vaikinai atėmė mobiliojo ryšio telefoną. Vieną įtariamųjų pareigūnai netrukus pastebėjo. Nesėkmingai bandęs pabėgti, jis buvo sulaikytas ir nukentėjusiojo atpažintas. Įtariamasis A.P. (gimęs 1981 m.) su savimi neturėjo pagrobto mobiliojo ryšio telefono, tačiau, bendraudamas su patruliais, prisipažino jį paslėpęs po garažu Giedraičių g. Telefonas grąžintas savininkui, o A.P. pristatytas į policijos komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius