Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Vilniuje sulaikyti du narkotikų platintojai

Pirmadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai, pasinaudoję turima informacija, tikslinės policinės priemonės metu sulaikė du narkotikų platinimu įtariamus asmenis.
Policijos konfiskuoti narkotikai
Policijos konfiskuoti narkotikai / Vilniaus policijos nuotr.
Vilniaus policijos nuotr./Policijos konfiskuoti narkotikai
Vilniaus policijos nuotr./Policijos konfiskuoti narkotikai

Kaip informuoja sostinės policija, pareigūnai turėjo informacijos, kad pilietis G.A. (gim. 1982 m.) ir pilietis A.A. (gim. 1991 m.), gyvenantys Vilniuje įsikūrusiame čigonų tabore, nuolat prekiauja narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis.

Pirmadienį, apie 15.30 val., Vilniaus apskrities VPK NTV NKS pareigūnai S.Dariaus ir S.Girėno g. 185 sulaikė minėtus asmenis. Atliekant kratą jų gyvenamajame name, virtuvėje po spintele, pareigūnai aptiko slėptuvę, kurioje rado penkis folijos lankstinukus su, kaip įtariama, narkotine medžiaga – heroinu ir du polietileninius ryšulius su 50 gramų heroino, priemonės narkotikams fasuoti, dozatorius.

Dėl minėto fakto pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu), 1 d. (Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas turėdamas tikslą jas parduoti ar kitaip platinti arba pardavė ar kitaip platino narkotines ar psichotropines medžiagas, baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki aštuonerių metų.).

Abu sulaikytieji uždaryti į Vilniaus policijos areštinę. G.A. kelis kartus jau teistas, kartą jau buvo teistas ir už narkotikų platinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje