Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sulaikyti kiosko stiklą išdaužę neblaivūs nepilnamečiai, įkliuvo ir vyriškį apiplėšęs jaunuolis

Vilniaus policijos patruliai sulaikė kiosko stiklą išdaužiusius neblaivius nepilnamečius. Patruliams įkliuvo ir vyriškio apiplėšimu įtariamas vaikinas.
Antrankiai
Antrankiai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, pirmadienį apie 23.56 val. patruliuojantys pareigūnai gavo pranešimą, kad Fabijoniškių g. trys jaunuoliai išdaužė kiosko stiklą ir skubiai pabėgo.

Operatyviai atvykę į įvykio vietą policininkai pamatė Fabijoniškių g. namo kieme stovintį, giliai alsuojančių nepilnamečių trejetą. Du šešiolikmečiai buvo neblaivūs.

Įtariamųjų išvaizda atitiko pranešėjo nusakytus bruožus, patys paaugliai negalėjo pasiaiškinti, ką veikia lauke vidurnaktį, todėl buvo sulaikyti.

Tą patį vakarą apie 20.10 val. Vilniuje, Savanorių pr., buvo apiplėštas K.A. – du nepažįstami vyrai jį sumušė ir atėmė mobiliojo ryšio telefoną „Nokia“.

Po kelių valandų paieškos pareigūnai pastebėjo ir pagal požymius atpažino vieną užpuolikų. Jo kišenėje rastas lombarde užstatyto „Nokia“ telefono kvitas.

Sulaikytas įtariamasis M.L. (gim. 1988 m.) pristatytas į komisariatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius