Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje susidūrė autobusas ir automobilis „Audi TT“

Antradienio popietę sostinėje į avariją pateko maršrutinis autobusas „Mercedes“ ir lengvasis automobilis „Audi“. Žmonės nenukentėjo, todėl policija vairuotojams tik patarė, kaip užpildyti eismo įvykio deklaraciją.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Algirdo T./15min.lt skaitytojo nuotr.

Pranešimą apie avariją Vilniaus centre specialiosios tarnybos gavo antradienį maždaug 13 val. Netoli Lukiškių aikštės susidūrė maršrutinis autobusas ir ir lengvasis automobilis „Audi TT“.

Pirminiais duomenimis, žmonės nesužaloti.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min.lt sužinojo, kad apie avariją 13.02 val. pareigūnams pranešė 22-ojo maršruto autobuso vairuotojas. Į įvykio vietą išsiųstas patrulių ekipažas.

Kaltę teko pripažinti autobuso vairuotojui, kuris atliko manevrą – rikiavosi į kairę eismo juostą, iš kurios ketino daryti posūkį.

Paaiškėjo, kad Lukiškių gatvėje, prie Kražių autobusų žiedo, pačioje maršruto pradžioje į nedidelę avariją pateko autobusas „Mercedes-Benz“, turėjęs vežti keleivius iš Vilniaus centro į sostinės Lazdynų rajoną. Beje, pagal grafiką, iš Kražių stotelės šis autobusas pajudėjo 12.53 val. – vadinasi, po avarijos vairuotojas kone dešimt minučių su „Audi“ šeimininke diskutavo apie avarijos aplinkybes.

Įsitikinę, kad nei vairuotojai, nei keleiviai šio įvykio metu nesužaloti, policininkai patarė užpildyti avarijos dalyviams deklaraciją. Kaltę teko pripažinti autobuso vairuotojui, kuris atliko manevrą – rikiavosi į kairę eismo juostą, iš kurios ketino daryti posūkį.

15min.lt dėkoja skaitytojui Algirdui T., operatyviai atsiuntusiam į redakciją šio eismo įvykio nuotraukų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius