-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniuje susidūrė BMW, mikroautobusas ir „Audi“, nukentėjo nepilnametė

„Tai dabar vėl pasipils komentarai, kad BMW vairuotojai kelia grėsmę keliuose, – vaikščiodamas aplink sudaužytą automobilį BMW sakė jaunas vaikinas. – Jūs būtinai parašykite, kad šį kartą BMW vairuotojas nekaltas“. Rašome – šį kartą BMW vairuotojas nekaltas. Avariją sukėlė mikroautobuso vairuotojas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas penktadienį apie 21.05 val. įvyko Molėtų pl. ir Skersinės g. sankryžoje. Kaip vėliau 15min.lt žurnalistui pasakojo automobiliu BMW važiavę studentai, jie iš Vilniaus vyko į kaimą Zarasų rajone. Netikėtai kelią jiems užkirto priešais važiavęs ir į kairę sukęs baltas mikroautobusas.

„Jis spėjo išvengti susidūrimo su gretimoje eismo juostoje važiavusiu automobiliu, mes jau nespėjome sustoti“, – pasakojo studentai.

BMW trenkėsi į mikroautobuso šoną, nuo smūgio šis apsisuko ir galu kliudė ties sankryžą šalutiniame kelyje stovėjusį automobilį „Audi“. Ant asfalto liko ryškios BMW stabdymo kelio žymės.

Per avariją nesunkiai nukentėjo automobiliu BMW važiavusi mergina. Ją greitosios pagalbos medikai nuvežė į ligoninę. Vaikinai tvirtina, kad nukentėjusioji – nepilnametė.

Per avariją automobilis BMW sudaužytas nepataisomai. Tuo tarpu kiti į eismo įvykį patekę automobiliai dar galėjo savarankiškai važiuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius